Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Hankitacz píše:
Deenah píše:
Hankitacz píše:
já tě chápu, ani nevíš jak. u nás nás nevzali a co je platný, že malýmu budou už tři a půl.. beru i děti mladší, jen mají asi víc známých nebo víc peněz.. nás "zachránilo" to, že jsem otěhotněla, takže od ledna bych doma stejně byla. ale o práci jednu jsem přišla a díky tomuhle bylo těžké sehnat jinou. teď dělám aspoň brigádu, kterou nenávidím, ale aspon jim je jedno že jsem těhu a taky si můžu vybrat kdy přijdu a kdy ne a tak hlídání kombinujeme s mužem. to že se ale vbec nevídáme, to je druhá věc :( Prahy chou taky naprd, ale snažím se v tom hledat pozitiva.. malej aspoň tráví hodně času s tatínkem a oběma jim to moc prospívá.
No, mě už taky napadlo, že kdybychom čekali druhé, tak se to vyřeší...Jenže zatím druhé neplánujeme, tak nechci mít mimčo kvůli řešení situace.. Budeme to taky řešit kombinováním hlídání, manžel je OSVČ, tak holt bude dělat po odpolednách do večera a já jako učitelka nebudu snad jezdit tak pozdě...takže to snad nějak zvládneme.. Přišel s tím manžel sám, že to nějak vyřešíme, abych nepřišla o místo.. Ještě náš starosta jedná s krajem, aby jim povolili otevřít jednu třídu v budově školy (jemu taky nepřijali dceru), takže třeba se stane zázrak a dopadne to ještě dobře... uvidíme..
starostovi nepřijali dceru? to se divím.. tak třeba díky němu to půjde no. držím palce
Nepřijali, ona je skoro nejmladší ze všech dětí, budou jí tři až v únoru, ale k zápisu už museli teď.. Kdyby ji vzali, asi by ho tady místní maminky se staršíma dětma sežraly.. No jo, na vesnici je hned všechno vidět.. A starostovi je kolem třicítky, mladej kluk.. Tak třeba bude schopnej.. Díky.
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru