Prosím vás, ženské... Beru měsíc antikoncepci Azalii a už 16 dní slabě krvácím. Máte to nebo měly jste to některá. Jsem z toho na nervy. Na co to žeru, když nemůžu ani . Fakt mne to ukrutně SE*E!!! Přemýšlím o tom, že to vysadím... Díky za odpovědi.
_________________ Evulína _________________ láska k mé rodině
Prosím vás, ženské... Beru měsíc antikoncepci Azalii a už 16 dní slabě krvácím. Máte to nebo měly jste to některá. Jsem z toho na nervy. Na co to žeru, když nemůžu ani . Fakt mne to ukrutně SE*E!!! Přemýšlím o tom, že to vysadím... Díky za odpovědi.
já to mám v pohdě, takže neporadím..
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Ahoj, taky jsem to tak měla, myslím hned měsíc po tom, co jsem ji začala brát. Bylo to otravný, teď si ale taky zašpiním, ale ne tak moc, jak ten druhý měsíc...
rekla bych ze po porodu to je jednojakou beres antikoncepci. ja si dala telisko... prvni menstruace trvala 5 tydnu a druha 3... pak uz se to dostalo do normalu,obcas jsem zaspinila,ale ted uz v pohode a mam to zase jako pred porodem...no...diky tomu telisku moje mesicky trvaji 2 dny...a mam to strasne slaboucky
_________________ Kačka a Adélka _________________ maminka naší Adélky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru