Holky, od kdy jste nechávaly dívat prcky na televizi?? my jsme zatím na to hodně malý, ale tak pro zajímavost bych chtěla znát váš názor! já mám doma tv pořád vypnutou a zapíná se až když jde Vivi spát, protože je strašně zvědavá a zakukuje!!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
A děláš dobře, vůbec ji nezapínej. Já mám občas v TV nějaký výběr, tak si ji chci zapnout a to jenom slyším, jak rychlostí blesku se přivalí Vikča, zastaví se metr před televizí a dokázala by aji hodinu čumět. Žádná televize, stejně z toho ještě nemají rozum a jsou pak závisláci na těch obrázcích a zvuku... radši pustit nějaké písničky.
Přílohy:
umil.JPG [ 116.05 KiB | Zobrazeno 26 krát ]
Obraz349.jpg [ 393.33 KiB | Zobrazeno 25 krát ]
Naposledy upravil PavlínaL dne pát 20. úno 2009 10:20:03, celkově upraveno 1
Děti mají skoro 15. měsíců a televizi máme zapnutou pořád, oni na ní nekoukají, spíš je to jako kulisa akorát je zajímají reklamy. Když chci aby chvíli v klidu seděli pustím jim oggyho a škodíky, na to vydrží koukat.
_________________ _________________ v pacovním procesu
Děti mají skoro 15. měsíců a televizi máme zapnutou pořád, oni na ní nekoukají, spíš je to jako kulisa akorát je zajímají reklamy. Když chci aby chvíli v klidu seděli pustím jim oggyho a škodíky, na to vydrží koukat.
ty bláho, to tak letí, ty už máš ty děti tak veliké? no to jsi mě teď dostala!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Gasinka píše:
janek píše:
ty bláho, to tak letí, ty už máš ty děti tak veliké? no to jsi mě teď dostala!
jj, letí to. Já v nich vidím pořád ty miminka. Když je chovám já, nepříjde mi, že by nějak vyrostli, ale jak je vezme na ruku někdo jinej, vidím ten velikánský rozdíl a je mi kolikrát trochu smutno, že to tak svinsky utíká .
_________________ _________________ v pacovním procesu
u nás vedou REKLAMY,TELETUBIES a začíná koukat na FRANTIŠKA v KOUZELNÉ ŠKOLCE
u nás vedou REKLAMY,TELETUBIES a začíná koukat na FRANTIŠKA v KOUZELNÉ ŠKOLCE
Teletubies u nás taky na youtubu, hlavně fičí fičí fičí po... Ale ta televize, to je u nás katastrofa, jen se zapne, tak nasadí radostný usměv a už frčí k ní... Musím ji odtud odtahovat, páč by si asi zkazila oči
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
ja mam televizi zapnutou skoro porad hlavne posloucham hudbu a Terinka na ni vubec nekouka.... kdyz byla mensi,tak jo,ale ted ji to vubec nezajima.....ja vim,ze si jeste pockam,ale tesim se az se bude koukat na krtka
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru