Vzpomněla jsem si, jak tu řešíte veliké břicho i když cvičíte (já ho mám taky, ale necvičím ) Tak vám tu přepíšu jeden článeček, co jsem dnes našla:
HUBNU VŠUDE, JEN NA BŘIŠE NE! To je samozřejmě k vzteku, proto jsme se podívali na nejčastější příčiny této nepříjemnosti: Bývá to proto, že tělo při hubnutí nebo sportování zpravidla obětuje nejdříe tukové zásoby na končetinách a trupu, břicho si často ponechává jako železnou zásobu. Nepomohou ani cílené cviky na bříško, ty mohou jen zpevnit svalstvo, ale cílené odbourávání tuků v té či oné partii, na to tělo prostě neslyší. Dalším důvodem může být optický klam - břicho je zvětené kvůli střevním problémům. Může to být při horším trávení, ale i při zhoršené imunitě, kdy se ve střevě drží více vody, než by mělo. Pozor bychom si měli dát i na stres - pak se vylučuje hormon kortizol, který vysloveně podporuje ukládání tuku na břiše.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru