Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
ahoj holky prosím vás jak byste dobarvily boudu na kočáru,mám ji vyšisovanou a slyšela jsem,že se to dá nějak dobarvit,jen to nemůžu nikde najít,díky moc
ahoj holky prosím vás jak byste dobarvily boudu na kočáru,mám ji vyšisovanou a slyšela jsem,že se to dá nějak dobarvit,jen to nemůžu nikde najít,díky moc
Aso není sundavací že?kdyby jo nebude to třeba barvením?
Předmět příspěvku: Re: vyšisovaná barva na kočárku
Napsal: pát 03. pro 2010 22:30:51
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
miky1 píše:
olik píše:
je,ale je kombinovaná červená s tmavě modrou,hlavně ta červená je šislá,myslíž,že kdybych zkusila ty barva za studena,že ta červená do tý modrý nechytne?naopak bych to nedělala
je,ale je kombinovaná červená s tmavě modrou,hlavně ta červená je šislá,myslíž,že kdybych zkusila ty barva za studena,že ta červená do tý modrý nechytne?naopak bych to nedělala
Tý jo tak ráda bych poradila,ale v tomhle neporadím nevím co to udělá snad už holky zkoušely a poradí přeji aby se podařilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru