Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
my byly poprve ve 20ti mesicich...a to uz jsem dostala vynadano,ze jdu pozde,i kdyz prvni zub na vylez nekdy v 10ti mesicich a pak dlouho nic ..tak jsem se stydela.. od te doby chodime stale po pul roce
já alew emě kouká do pusy moje kámoška co je zubní asistentka zatim dobrý trošku se dělá předkus ale k zubákovi nespěcháme
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Ahoj my jsme byli poprvé asi v roce a půl a pak něco po druhém roce a Kačka vpohodě otevřela pusinku, ale bylo vidět, že má strach. Ona ta zubařka jí to bůhví jak nekontrolovala jenom mrkla, ale jde spíše o to aby se nebála a bylo jí to přirozené že se každého půl roku tam chodí
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
My byly poprvé v roce pak ve dvou letech a znovu jdeme ve třech letech ale říkala že kdyby něco můžeme kdykoliv, ale zatím žádný problém :)
kamarádka to podcenila její malý bude mít v březnu 3 roky a zubaře taky neřešila jenže malému se udělaly váčky pod zuby a dopdlo to po kontrole tak že mu musela zubařka 6 zoubků vytrhnout protože měl pod nimi zánět, jelikož špatně čistili zoubky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru