Předmět příspěvku: Re: krach firmy - POMÓC - pomůže někdo? - jakoby vyřešeno - díky
Napsal: stř 05. led 2011 15:56:56
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
miky1 píše:
Borůvka píše:
Holky co jsem na MD moje firma zkrachovala a měla právního zástupce, který mě měl stále v evidenci jako zaměstnance. Dneska jsem si tam, ale volala, jelikož potřebuju papír na daně a oni neexistují, žádná čísla, nic.. Nevím co mám dělat, kam se mám obrátit? Pomůže některá? [u]Ach jo, tak podle Aresu jsou aktivní obě firmy, i ta zkrachlá, ale telefony neexistují, tak já jsem bezradná.... [/u]
Tak to mě moc mrzí.Pokud je třeba firma v konkurzu tak je třeba najít a zavolat konkurznímu správci jinak bych asi požadala někde bud osobně nebo na netu jsou praní poradny o radu.Drž se.
díky, dneska už na to peču, ale zítra se do toho zase pustím...kdybych nebyla 200km jinde, tak si tam zajedu osobně...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru