Předmět příspěvku: Tefal ingenio - kdo máte? Prosím radu
Napsal: pát 07. led 2011 18:43:20
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Dnes mi došlo mé vysněné nádobí Tefal ingenio, všude na netu píšou, že se může používat na plynu, ale na str. 4 v manuálu je taková prapodivná značka (je poslední-kdo najde manuál). Můj můž trošku váhá, jestli je možné hrnce používat na plyn, já bych řekla, že ta značka znamená, že se mají sundavat rukojeti při vaření na plynu. Můžete mi, prosím, někdo poradit? Vařit na plynu? Sundavat rukojeti? Nestálo to dvě stovky, tak to nechci zničit... Díky
Netuším. Nemám, taky ho chci... ale - mám jiný nádobí, s umělejma ouškama.. a díky tomu jde do pryč. Ouška chtě nechtě občas olízne plamen a ony se časem úplně rozpadnou. Jestli je povolený, používat Ingenio na plyn, pak bych rozhodně sundavala úchyty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru