Nějak dnes teprve mozek tu informaci zpracoval a řvu a řvu a řvu. Sakra asi hormony, jen mě štve, že to odnáší Šimonek...
nesmutni, taky jsem měla problémy( křečové žíly na genitáliích, které mi prorostly až do dělohy, žádná z vás to neměla a ni o tom neslyšela) a i když si to zakážeš, tak na to stejně musíš myslet. Tak se drž, určitě to není nic vážného
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Ajka07 píše:
Leontýna píše:
Nějak dnes teprve mozek tu informaci zpracoval a řvu a řvu a řvu. Sakra asi hormony, jen mě štve, že to odnáší Šimonek...
nesmutni, taky jsem měla problémy( křečové žíly na genitáliích, které mi prorostly až do dělohy, žádná z vás to neměla a ni o tom neslyšela) a i když si to zakážeš, tak na to stejně musíš myslet. Tak se drž, určitě to není nic vážného
Děkuju, jsi hodná
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru