Dobré ranko holky, včera jsem to tady zapíchla brzo, jelikož mi nebylo moc dobře. Dnes mi je jště hůř a tak se vás musím zeptat, co to může být? Začalo mě bolet nějak divně jedno prso. Mám v něm takovou tvrdou bouli, jako kdysi , když jsem začala kojit, ale proč teď? Zkoušela jsem to trošku rozmasírovat, ale pak to bolelo ještě víc. Myslím, že celá bolest těla nevyjímaje teploty se odvíjí právě z toho místa, kde mě to tak bolí. Nemáte s tímdle nějakou zkušenost? jsem ráda, že dolezu na wecko
_________________ _________________ Mateřská dovolená, je to opravdu dovolená???:)
A jak dlouho už nekojíš??? Možná nějaký to mlíčko tam ještě je a udělal se zánět Jeslti už ti je blbě hodně, jako teploty a vysoké, tak si zajeď na pohotovost pro ATB, tohle už se jinak nedá řešit. Jinak zkus nahřát v teplé vodě a rozmasírovat, ale nevím no, spíš bych už dala tu pohotovost.
No tak to je jasný a kolik máš teplotu? To já už měla podruhé, takže klasika do sprchy, rozmasírovat, nakojit, zkusit odsát, dát studený obklad (mě se osvědčil studený obklad z vodky Pokud máš fakt už třeba horečku, jako 38 a více, tak jeď pro ty ATB.
Registrován: stř 28. led 2009 19:16:26 Příspěvky: 3123 Bydliště: Vyškov
Pechy píše:
A jak dlouho už nekojíš??? Možná nějaký to mlíčko tam ještě je a udělal se zánět Jeslti už ti je blbě hodně, jako teploty a vysoké, tak si zajeď na pohotovost pro ATB, tohle už se jinak nedá řešit. Jinak zkus nahřát v teplé vodě a rozmasírovat, ale nevím no, spíš bych už dala tu pohotovost.
přesně tak.. a nebo poradím tohle: nastrouhat sirovej brambor a přiložit, nebo tvaroh... tohle mi poradili v porodnici kdyby se mi stalo to, co ted tobe .. pokud nepomuze, radsi nasadit atb
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru