Znáte katalogy či produkty této firmy? Kamarádka mi dala už druhý katalog a já si v něm vybrala po dlouhém očuchávání mnoha vzorků 2 aviváže, něco na záchod, pak se mi tam líbí kabelka, která se skládá do jahody a taky jsem si objednala takový ten lampion štěstí, jen nevím, jestli nemám objednat ještě jeden Bože, proč mi to ty lidi strkají?
no, z prvního katalogu jsem si nevybrala nic, ale teď jsem si říkala, že to zkusím. Navíc to byly samý praktický věci, krom toho balonku, ale to je zase pro celou rodinu
no, z prvního katalogu jsem si nevybrala nic, ale teď jsem si říkala, že to zkusím. Navíc to byly samý praktický věci, krom toho balonku, ale to je zase pro celou rodinu
Náhodou ty lampionky jsou senzační věc
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
JÁ SI OD NICH KOUPILA PRACHPVKU PROTI NÍ NEMUŽU ŘÍCT SKORO NIC AŽ NA TO ŽE I TAMANU MAJ UPNĚ STEJNÝ MI PŘIŠLO A V GLOBUSU SEM SI KOUPILA PODOBNÝ DRUH ALE TAK O 4 TŘÍDY KVALITNĚJŠÍ A O JEJICH TABLETÁCH DO MYČKU SE NEBUDU ANI VYJADŘOVAT JEN UPŘENÍM ŽE UŽ JE TU MÁM VÍC NEŽ ROK
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
znám a lampiony štěstí jsou super, máme jich doma asi 15
Já bych to letos chtěla vypustit s našima na Vánoce! Co sem tam dává za svíčku? Normální čajovka?
néééééééééé, svíčku tam máš v tom balení speciální, není to ani tak svíčka jako kus něčeho heřlavého, nevím přesně čeho a jet o fakt super zážitek, pouštěli jsme matýmu k 1.narozeninám....
Náhodou ty lampionky jsou senzační věc
loni jsme na to koukali, když jsme byli na procházce, tak si to letos pustím sami a budeme si něco přát
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
marthy1 píše:
Znáte katalogy či produkty této firmy? Kamarádka mi dala už druhý katalog a já si v něm vybrala po dlouhém očuchávání mnoha vzorků 2 aviváže, něco na záchod, pak se mi tam líbí kabelka, která se skládá do jahody a taky jsem si objednala takový ten lampion štěstí, jen nevím, jestli nemám objednat ještě jeden Bože, proč mi to ty lidi strkají?
Sama si odtama objednávám a mají luxusní aviváže a připrávky na trouby atd,co opravdu fungují
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru