Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Ahoj holky chteli bysme s chlapem a malou vyrazit do Prahy..nekdy kolem Vanoc..proste se projit,mrknout kdyztak na nejaky trhy a tak..proste vanocni pohodicka a atmosfera a potrebuju radu...kde zaparkovat?pak nekam dojedem metrem,ale parking mi dela starost...myslela jsem u nejakeho obchodaku(aby se nam ten vylet neprodrazil kvuli parkovnemu)treba u ikei nebo tak...ale nevim jestli je tam metro...Prahu vubec nezname
Nejlepší jsou P+R, jsou u metra blízko, platíš za celý den 10 Kč. Občas je ale problém sehnat místo. Doporučuju Letňany, protože to parkoviště je fakt veliký a ještě se mi nestalo, abych tam nezaparkovala. Nebo na druhé straně Chodov
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Předmět příspěvku: Re: Pražandy i ja bych chtela radu
Napsal: pát 26. lis 2010 13:53:25
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
vzhledem k tomu, že jedete z východu, tak bych zaparkovala na Čerňáku. Pak sedneš do metra a jedeš až do centra bez přestupu. To si myslím, že je lepší než jezdit přes Prahu do centra.
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru