Registrován: ned 24. kvě 2009 9:45:12 Příspěvky: 666 Bydliště: Olomouc
Tak jsem si konečně nainstalovala zase nero, ale mám problém v tom, že jsem si z ulozto.cz stáhla filmy a chtěla bych je dát na DVD, aby šly přehrát v DVD přhrávači, jenže když je dám na dvd, a potom je dám do přehrávače, tak to přehrát prostě nejde, nevíte kde kdělám chybu? Nebo je potřeba k tomu ještě nějaký další program?
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
ahoj problém může být v tom, že je vypaluješ ve formátu divx a to neberou všechny DVD přehrávače... já si doma v klídku vše přehraju,ale u babiček co nemají dvd podporující divx si neškrtnu. Bohužel neporadím co s tim,protože s nerem nekamarádím a to bych taky potřebovala vypálit to tak aby to hrálo i u našich
handulka_domísek píše:
ahoj problém může být v tom, že je vypaluješ ve formátu divx a to neberou všechny DVD přehrávače... já si doma v klídku vše přehraju,ale u babiček co nemají dvd podporující divx si neškrtnu. Bohužel neporadím co s tim,protože s nerem nekamarádím a to bych taky potřebovala vypálit to tak aby to hrálo i u našich
tak já s ním už také nebudu kamarádit, zkoušela jsem to DVD dát do počítače a tam se mi také nechce přehrát, tak kde jsem udělala chybu?
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Registrován: stř 04. úno 2009 22:42:08 Příspěvky: 2403 Bydliště: Praha
nanynka84 píše:
Tak jsem si konečně nainstalovala zase nero, ale mám problém v tom, že jsem si z ulozto.cz stáhla filmy a chtěla bych je dát na DVD, aby šly přehrát v DVD přhrávači, jenže když je dám na dvd, a potom je dám do přehrávače, tak to přehrát prostě nejde, nevíte kde kdělám chybu? Nebo je potřeba k tomu ještě nějaký další program?
Ahoj, to samé se stalo asi před týdnem mě. A nakonec jsem zjistila, že moje přehrávače v PC tyto filmy ani nepřehrají, tudíž to nejde ani vypálit. Nainstalovala jsem si proto, na radu Hankity, program KMPlayer, který přehraje snad všechno. A bylo vyřešeno. Stažené filmy šly najednou přehrát a v Neru v pohodě vypálit a v DVD všechny hrajou
barcalka píše:
nanynka84 píše:
Ahoj, to samé se stalo asi před týdnem mě. A nakonec jsem zjistila, že moje přehrávače v PC tyto filmy ani nepřehrají, tudíž to nejde ani vypálit. Nainstalovala jsem si proto, na radu Hankity, program KMPlayer, který přehraje snad všechno. A bylo vyřešeno. Stažené filmy šly najednou přehrát a v Neru v pohodě vypálit a v DVD všechny hrajou
tak KM playr mám také ale jak jsem si nainstalovala nero tak se mi všechny změnily na nějak na to nero a prostě to nejde
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
nanynka84 píše:
Kdyby byl doma manžel,tak bych Ti napsala co s tím
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Tak zkus dat vypalit v neru datové soubory pokud stahuješ filmy avi
A předtím než jse ty filmy vypálila ti v PC normálně hrály? Pokud ano tak bude chyba ve vypalování. Pokud vypaluješ více filmů na jedno DVD musíš to v neru vypálit jako datové dvd.
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
marki81 píše:
A předtím než jse ty filmy vypálila ti v PC normálně hrály? Pokud ano tak bude chyba ve vypalování. Pokud vypaluješ více filmů na jedno DVD musíš to v neru vypálit jako datové dvd.
Filmy mi normálně v PC hrály, jen ted když je dám na DVD tak prostě nejdou tak nevím kde dělám chybu
Filmy mi normálně v PC hrály, jen ted když je dám na DVD tak prostě nejdou tak nevím kde dělám chybu
A vypaluješ to jako datové DVD? A když jsi to vypálila tak ti to nehrálo ani v přehrávači ani v PC? A ještě vypalovala jsi DVD (myslím fild dvd) nebo jsi dávala více filmů na jedno dvd?
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru