Já jsem šla poprvé s malou před měsícem , takže skoro ve třech letech Naše dr. nechce kontrolovat mladší děti. Když jsem malou objednávala v roce, tak se mi skoro vysmála
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
My jsme objednaní teď na 16.12. Ale kdyby mi dětská doktorka neřekla, že už by měl být někde registrovaný, asi bych to neřešila.. Jenže je to dneska problém, sehnat zubaře, všude oznamují, že neberou nové pacienty, takže jsme se k zubařce dostali jen po známosti... Hrůza, člověk si platí zdravotní, ve výsledku si všechno platí sám a ještě aby se doprošoval, aby ho vůbec ošetřili...
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
My byli taky před měsícem, ale Matěj stejně vůbec nespolupracoval Takže nic neviděla, jen přední zuby. Můj bývalý zubař nechtěl malýho vzít, prý až od 3 let. Že dřív nespolupracujou a je to pravda. Teda určitě né u všech, ale je to tak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru