Předmět příspěvku: NÁPAD NA DÁREK PRO MÍŠU OD PETRUŠE
Napsal: stř 15. pro 2010 12:00:11
jen nápad, tak mě nesežerte za živa. Jsem si vzpoměla, když jsem byla s dětma v nemocnici, byla tam maminka s holčičkou, dlouhodobě a jim udělaly babičky toto-spoustu menších dárečků každý 2-3 den.Mě to přišlo šikovnější než koupit jeden velký, tak koupit Miškovi několik omalovánek, igráčků, menších autíček....., aby si je mohl např obden rozbalovat a měl se na co těšit.A koupit Petře dětský balící papír, aby mu ty dárečky mohla balit, když bude malý spát a tím přišla i na jiný myšlenky a trochu se taky zabavila. Je to samozřejmě jen nápad a samozřejmě, že přispěju. Z vlastní zkušenosti vím, že děti milují rozbalování dárků, ani ne pro dárky, ale pro pocit překvapení
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
mě se to zdá mnohem lepší než to velký těžký auto stejně za pár dnu začne všem dospělcum na nervy
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Já myslím, že těch drobných dárků bude dostávat od ostatních a rodiny taky dost - pak budou Vánoce a tady dostane hromadu dárku a tedy, nevím, jak je to u Vás, ale u nás ty drobnosti rychle přestanou bavit a jsou na hromadě v bedýnce. Větší dárek bude aspoň na památku, ty drobnůstky pak zapadnou mezi ostatníma....
Předmět příspěvku: Re: NÁPAD NA DÁREK PRO MÍŠU OD PETRUŠE
Napsal: stř 15. pro 2010 12:44:57
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já jsem taky byla pro menší dárečky, ale Péťa sama říkala, že tam toho mají strašně moc a jestli něco, tak spíš co se jim bude hodit na doma, což to velký auto splňuje.. A myslím, že už to holky stejně kupují, včera to tady psaly...tak už bych to neřešila...
No já myslím že to velké auto je super ale do nemocnice to není ideální.Samozřejmě se všichni nikdy neschodneme na jedné věci to ani nejde ale z vlastní zkušenosti vím že kdyžjsme leželi my v nemocnici nejvíc jsem Ádu zabavila knížkama vyprávěním atd když ty děti nemůžou běhat je to na prd .Takže asi tak
já už bych to taky nechala, jak to je, stejně Peťa chtěla spíš, když už teda dárek, tak aby to měl pak na doma a doma mu to udělá velkou radost, ale jako nápad se mi to od Renči moc líbí, to bezesporu
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru