Ahoj kočeny, dostala jsem pod stromeček robotický vysavač, sestra se zbláznila a koupila mi docela drahý i s rotačním kartáčem, na internetu jsem přečetla co šlo a teď se chci zeptat vás na osobní zkušenost, jestli máte. Děkuju
Mám obyč za pět litrů... Máme všude plovoučku, takže spokojenost. Na koberce ten můj není. Nevím, jestli mi to ušetří čas, páč když vysávám, tak to mám za 10 min všecko,kdežto bubák tady jezdí hodinu a půl a ještě je hlučnej... ale shrnu-li to - spokojenost veliká, fakt... jen by mohl být tišší...
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
PavlínaL píše:
Mám obyč za pět litrů... Máme všude plovoučku, takže spokojenost. Na koberce ten můj není. Nevím, jestli mi to ušetří čas, páč když vysávám, tak to mám za 10 min všecko,kdežto bubák tady jezdí hodinu a půl a ještě je hlučnej... ale shrnu-li to - spokojenost veliká, fakt... jen by mohl být tišší...
Tak ho musíš pouštět,když nejste doma
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Theodwyn píše:
Ahoj kočeny, dostala jsem pod stromeček robotický vysavač, sestra se zbláznila a koupila mi docela drahý i s rotačním kartáčem, na internetu jsem přečetla co šlo a teď se chci zeptat vás na osobní zkušenost, jestli máte. Děkuju
Nemám,neporadím...ale viděla jsem a když je plovoučka,tak asi super věc
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru