Tak jsme dneska byli na preventivní u zubního.... Verunka má zuby krásný, zdravý a máme venku první 6, jupíííí . Sice má prý pár měsíců zpoždění, ale zatím to nijak řešit nebudeme. Druhá 6 se začíná klubat taky Moje zuby jsou v pořádku, ale....v celý puse mám dvě plomby. Z toho je jeden zub bez nervu, tudíž mrtvej, ale začíná trochu praskat a dr. mi chce dát keramickou korunku...jenže ta cena - 8200 Zubaře máme v současnosti v soukromé zdravotnické síti (benefit od zaměstnavatele) a zřejmě ta cena korunky je nadsazená. Kolik stojí normálně korunky? Je to fakt tak vysoká cena? To se mi dávat nechce Samozřejmě, že Verunce rostou 5 a ne 6
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Naposledy upravil Peťule84 dne pon 28. úno 2011 16:03:01, celkově upraveno 1
8200 za jeden zub???? tak to je cena jak prase. Zeptám se mamky, ale dat 8000 za jeden zub, tak je asi do ted bez zubů a to má krásné kvalitní zuby. Jinak jsem se podívala ještě tady, ale z toho toho moc nevyčtu... http://www.lekari-online.cz/stomatologi ... y-a-mustky
8200 za jeden zub???? tak to je cena jak prase. Zeptám se mamky, ale dat 8000 za jeden zub, tak je asi do ted bez zubů a to má krásné kvalitní zuby. Jinak jsem se podívala ještě tady, ale z toho toho moc nevyčtu... http://www.lekari-online.cz/stomatologi ... y-a-mustky
Jj, za jeden jediný blbý zub. A jen blbá korunka Zase na druhou stranu je pravda, že ten zub budu mít hotový za jednu návštěvu . Tenhle dr. je totiž přímo vyrábí, takže mi udělá otisky, vyfotí vše kamerou, na hodinu si sednu do čekárny, on korunku vyrobí a za chvíli ji mám nasazenou, takže všeho všudy v ordinaci budu 20 min. a prý budu mít na 30 let klid . Ale jen od jednoho zubu. Co těch zbývajících 31 (možná jen 29, páč dvě osmičky půjdou pryč, protože nemají místo na to, aby mi vyrostly). To si koupím nový auto
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Jojo, mlíčňáky jsou jen do pětky. Jinak já dala předloni za korunku 1600,- a do roka a půl mi te znova praskla a kousek odpadl. Zrovna to řešíme se zubařkou, zítra jdu na konzultaci, jestli to půjde reklamovat, už mají několikátý případ, prý budou reklamovat nějakou pryskyřici. Doufám, že zas nevypláznu šestnáct stovek. Jinak bych se asi zeptala na nějakou levnější variantu, moje zubařka mi dycky nabízí aspoň dvě možnosti v různý cenový relaci... A obyčejná bílá plomba mě teď vyšla na šest stovek.
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
týjo, to je síla...ono určitě záleží z čeho tu korunku dělají, tuším, že keramická bude nejlepší a nejdražší...kámošce dělali vrchní za 50t, takže to možný je..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru