Holky, já jsem zase tááááááák nas.aná Včera šla s námi tchýně na procházku (nechápu proč ), chvíli vedla Verču za ruku. Místo toho, aby před přecházením silnice zastavily a rozhlídly se, tak Verču nepochopitelně pustila , takže mi malá málem vlítla pod projíždějící auto , naštěstí pán jel pomalu a stihl zabrzdit, ale já v tu chvíli málem sebou švihla .Takovej vztek jsem měla na tchýni , že jsem Verču seřezala a to po strašně dlouhý době (Verča ode mě na zadek téměř nedostává ). Sama z toho byla chudinka v šoku a já ještě víc a hrozně mě to mrzí . Dneska ráno jsem potřebovala připravit oběd, tchán z venku na malou volal, ať jde za ním ven a přitom natíral prkna , takže by na ní stejně neměl čas , pak když tchán přišel domů, křičel na Verču zezdola, ta samozřejmě vylezla na schody a dělala tam blbosti tak, až z těch schodů upadla . Naštěstí ne úplně zezhora, ale asi ze 4. Když jsme šli na zahradu, tak jí furt dědek pyskoval, ať neleze támhle a nedělá tohle apod. místo toho, aby si s ní stavěl třeba bábovky. Tchýně celý dopoledne čuměla na televizi a krátce po 12., šla uklízet . Přitom moc dobře ví, že Verča chodí spát . Takže dole se se vším tříská, mlátí apod. Verča usnula před 20 minutama až potom, co jsem tady začala řvát , že už toho mám dost. Já jsem tak strašně vytočená, že to odnáší Verunka a křičím pořád jen na ní . Když něco řeknu ať já nebo vláďa, tak zase budeme špatní my, protože tady neděláme nic. To tu bylo už nedávno a my je prostě omezujeme. Ale aspoˇjednu radost mám a to je to, že mi vláďa teď o víkendu hodně pomáhá Nemusíte reagovat, jen jsem se potřebovala vypsat.
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Podle mě, v dnešní době soužití s rodičema nedělá dobrotu. Jak už se žije jiný život, tak tohle je prostě na palici, já už bych se odstěhovala, páč tohle za to nestojí.
Naposledy upravil Pechy dne ned 10. dub 2011 15:48:31, celkově upraveno 1
tak tchanovce nechapu to je fakt jak kdyby to s tim uklizenim atd delala naschval.... jediny co se da delat je odstehovat se ale v dnesni dobe to je tezky :( tak jedine ti poradim drz se
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Ach jo, jako bys psala o situaci u nás.. držte se.. vím, že bude spousta holek radit, že už by se odstěhovalo, ale ono to není tak lehký.. když není kam..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru