Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
...pěkně mě to sere. U nás také zrušili ve školkách přednost dětí od pracujících matek, tudíž mi do školky malýho nevezmou. Jsme osmí pod čarou. Před náma je množství maminek, který tam budou dítě dávat do dvanácti, budou sedět doma s druhým dítkem a o nic by nepřišly. Já přijdu tím pádem o práci a stát mě bude živit... Gratuluji ti státe, máš to skvěle vymyšlený. Brečím tady jak želva a nevím, co dál. Obešla jsem čtyři školky a s tou naší jsem věřila, že to vyjde.. Nikde šance.. V práci nůž na krku a pokud nenastoupíš 1. září, nemusíš chodit vůbec. Babičky pracují, jiný řešení není, soukromá školka 35 km daleko a stejně na ni nemám. Jedno blbý rozhodnutí a změní mi tak život.. Mám svoji práci tak ráda.. podělanej státe!!! A klidně se do mě pusťte, že stát za nic nemůže, že se mám postarat sama, ale já si myslím, že stát by měl zajistit vzdělávání dětí už od školky a ne aby se matky vůbec bály mít děti, protože přijdou o všechny jistoty.. upevnili ve mně jen rozhodnutí druhý nemít... Končím.
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
A co odvolání, kde důrazně uvedeš všechny tyto důvody? Taky si zajdi na magistrát, u nás v tomto ohledu vyšli několika maminkám vstříc a upřednostnili je ve školce před těmi, co nemusely do školky dítko dávat...nevzdávej se, chápu, že jsi naštvaná, kdo by nebyl.
To mě opravdu moc mrzí! My dopadli stejně, jenom s tím malým rozdílem, že mě vyšel zaměstnavatel vstříc a poskytl mi 4. rok rodičovské dovolené. Opravdu ještě zkuste magitrát nebo městský úřad!
Theodwyn píše:
A co odvolání, kde důrazně uvedeš všechny tyto důvody? Taky si zajdi na magistrát, u nás v tomto ohledu vyšli několika maminkám vstříc a upřednostnili je ve školce před těmi, co nemusely do školky dítko dávat...nevzdávej se, chápu, že jsi naštvaná, kdo by nebyl.
To asi nepomůže...ještě loni měly u nás maminky, které se vracely do práce, body navíc, ale letos jim z kraje přišlo nařízení, že je to diskriminující a že tohle nesmí bodovat.. U nás je ředitelka ve školce úplně na hov.., je blbá jak štafle a lidé se tady snaží o její odvolání, takže pochybuju, že se bude snažit vycházet někomu vstříc.. Kdybychom třeba byli hned první pod čarou, ale osmí? Vím nejméně o šesti maminkách, které mají dítko o dva tři měsíce starší než jsme my a jsou s mladším doma..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Raduška píše:
To mě opravdu moc mrzí! My dopadli stejně, jenom s tím malým rozdílem, že mě vyšel zaměstnavatel vstříc a poskytl mi 4. rok rodičovské dovolené. Opravdu ještě zkuste magitrát nebo městský úřad!
V místě mé práce se asi bude rušit jedna škola, takže se tam učitelky už teď bojí o místo a cpou se k nám... takže z mé práce žádná vstřícnost, každý je nahraditelný...
naprosto tě chápu byla jsem ve stejné situaci sestřenice má 4 letýho kluka je bez práce a kluka jí vzali řekli jí to hned u zápisu a my,já jdu v červenci do práce malýmu 3 roky a nic!ale naštěstí známá zná ředitelku takže nás ve finále vzali ale nebýt jí tak sme přesně tam kde ty dala bych výpověď a státe živ mě chtěls to máš to!takže naprosto chápu tvé rozhořčení
Deenah píše:
Theodwyn píše:
To asi nepomůže...ještě loni měly u nás maminky, které se vracely do práce, body navíc, ale letos jim z kraje přišlo nařízení, že je to diskriminující a že tohle nesmí bodovat.. U nás je ředitelka ve školce úplně na hov.., je blbá jak štafle a lidé se tady snaží o její odvolání, takže pochybuju, že se bude snažit vycházet někomu vstříc.. Kdybychom třeba byli hned první pod čarou, ale osmí? Vím nejméně o šesti maminkách, které mají dítko o dva tři měsíce starší než jsme my a jsou s mladším doma..
tak se neodvolávej do školky, ale na městský úřad, ať něco navrhnou či na školský úřad okresní, prostě to nevzdávej, bojuj, držím pěsti
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Žeň to výš,nedej se..mě je z toho taky na zvracení..a to,že nevemou dítě pracující mámě není diskriminace snad?Mají v tom pěknej bordel..my pořád čekáme každým dnem na rozhodnutí,ale taky si moc šancí nedávám...já když vidím ty maminy co si vyzvedávají dítě ze školky s kočárkem,chce se mi brečet a vraždit současně
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Vůbec se do tebe nechci pustit!! Naopak mě to tak se*e!! Já jsem tedy doma a Monča opravdu chodí do 12ti, ale máme tu dost školek a místo je, kdyby nebylo, ráda pracující mamince uvolním!! Tři roky vědí, že je moc dětí, že se do školek nevejdou a neumějí s tím nic dělat, tak to mě tedy umí taky vytočit... Zkus ještě inzerát, zda by někdo nehlídal, přeci jen máš ještě trochu času...a taky odvolání, jelikož jsi pracující, mohlo by ti to vyjít, Jaňule to vyšlo! Hodně štěstí!! Drž se!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru