Čekám, než budu moct zalít odpad vřelou vodou, těším se, až nám zase bude odtékat a já nebudu muset čekat hodinu, než vytřu vanu A tak vám napíšu, co jsem si způsobila nervama...kdyby se vám to nechtělo číst, tak stačí v reakci nějaké politování, můj příspěvek k tomu směřuje Vždycky jsem se považovala za člověka, co se zbytečně nestresuje, veskrze klidnou osobu, co si problémy příliš nepřipouští a hledá pozitiva (krom jednoho cca týdne v měsíci, to se měním..však víte ). Ale teď se mi to nějak sešlo...svatba, neustálé přemítání, zda dělám dobře a snaha vyjít čtyřem rodinám maximálně vstříc (ještě pořád nevím, jak babička zvládne ženichovy dredy ), zkouškové ve škole a nástup do práce, Kájiškovo období vzdoru a moje "existenční" krize (takové to plané přemítání o smyslu života), navíc zoufalá snaha udržet si čistou domácnost...jaký je výsledek - totálně rozhozená menstruace, celodenní nevolnosti, bolest hlavy, nenávist, nechuť, šílené noční halucinace, depky, hooodně pláče a zklamání téměř z každého nádechu, kreativita na nule. Musím se nějak dát dohromady, je to strašné...a já vím, že je to všechno od těch nervů...tak jsem vám to jen chtěla říct, abyste se zbytečně nenervovaly, nestojí to za to
Theodwyn píše:
Čekám, než budu moct zalít odpad vřelou vodou, těším se, až nám zase bude odtékat a já nebudu muset čekat hodinu, než vytřu vanu A tak vám napíšu, co jsem si způsobila nervama...kdyby se vám to nechtělo číst, tak stačí v reakci nějaké politování, můj příspěvek k tomu směřuje Vždycky jsem se považovala za člověka, co se zbytečně nestresuje, veskrze klidnou osobu, co si problémy příliš nepřipouští a hledá pozitiva (krom jednoho cca týdne v měsíci, to se měním..však víte ). Ale teď se mi to nějak sešlo...svatba, neustálé přemítání, zda dělám dobře a snaha vyjít čtyřem rodinám maximálně vstříc (ještě pořád nevím, jak babička zvládne ženichovy dredy ), zkouškové ve škole a nástup do práce, Kájiškovo období vzdoru a moje "existenční" krize (takové to plané přemítání o smyslu života), navíc zoufalá snaha udržet si čistou domácnost...jaký je výsledek - totálně rozhozená menstruace, celodenní nevolnosti, bolest hlavy, nenávist, nechuť, šílené noční halucinace, depky, hooodně pláče a zklamání téměř z každého nádechu, kreativita na nule. Musím se nějak dát dohromady, je to strašné...a já vím, že je to všechno od těch nervů...tak jsem vám to jen chtěla říct, abyste se zbytečně nenervovaly, nestojí to za to
no a mě bylo zle z těch brambůrků asi tak drahá,nervovat se budeš,prakticky si myslím,že zbytek týdne bude úplně na pičičmundu,nepomůžu ti nijak,jen kdybys chtěla chlast,tak můžu dodat kolik jsi schopná vypít a neskončit na záchytce v Kromclu za 12 000. Jinak to bude úžasný den,protože ty jsi ták moc krásná,že si pan K sedne na prdel až tě uvidí. Vůbec mě nenapadá čím ti zvednout náladu,prakticky je to takový horor se šťastným koncem budeš už jen chvíli,pak budeš paní MM
no a mě bylo zle z těch brambůrků asi tak drahá,nervovat se budeš,prakticky si myslím,že zbytek týdne bude úplně na pičičmundu,nepomůžu ti nijak,jen kdybys chtěla chlast,tak můžu dodat kolik jsi schopná vypít a neskončit na záchytce v Kromclu za 12 000. Jinak to bude úžasný den,protože ty jsi ták moc krásná,že si pan K sedne na prdel až tě uvidí. Vůbec mě nenapadá čím ti zvednout náladu,prakticky je to takový horor se šťastným koncem budeš už jen chvíli,pak budeš paní MM
krásně napsáno Martí,držím palce,a´t ti to uteče a den D bude jeden z nejlepších okamžiků tvého života
Marti, tak si tady tak přemýšlím, co by Ti asi tak mohlo zvednout náladu a potěšit Tě. Jedna věc mě napadla,i když nevím, jestli to bude to pravý ořechový Ale chcit Ti říct, že pokud Ti to bude alespoň z poloviny slušet, jako v těch červených puntíkatých šatech (pořád Tě v nich vidím a tak trochu Ti je závidím ), tak budeš ta nejúžasnější nevěsta a ty dredy? to už bude jen taková třešinka na super svatebním dortíčku Měla jsem taky nervy, na svatbě byli i lidi, který se možná ani ne vlastní vinou snažili narušit ten můj den D, ale přesto, měla jsem tu nejúžasnější svatbu, nervy za to stály a strašně ráda na ni vzpomínám
Neboj, všechno má svůj konec, svatba nakonec bude fajn, nervování bude v nenávratnu a zase se nastolí běžný chod... a bude líp, jen co začnou sloni lítat... No a jestli babička nezvládne ženichovy dredy, je to její problém, ne tvůj... Až napodruhé jsem si všimla toho zkouškového - teda smekám, ty ještě zvládáš i studium? To jsi fakt dobrá, to ti moc fandím... a udržení čistoty doma je to poslední (kromě jiného se dá zaonačit i nějakou paní na úklid, žehlení, mytí oken či jiné činnosti, které nemusíme - pro jednou se svět nezboří a dát pětistovku za uklizení bytu mi přijde lepší, než se zbytečně honit a nervovat a užírat se) Hele, sloni to sice zatím nejsou, ale nosorožce jsem za oknem už zahlídla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru