Předmět příspěvku: odpoledne pohotovost.....jak jsme dopadli♥
Napsal: sob 25. čer 2011 12:34:18
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Ahojte holky,odpoledne jedem se Míšou bo včera večer u koupání jsem mu z pinďíka vytáhla tuhý hnis a při omávání si ztěžoval,že ho bolí Pořádně jsem mu ho omyla a myslela,že bude do rána OK,ale manžel mu ho ráno trošku více zkontroloval a zjistili jsme,že má tam kde mu už to nejde více přetáhnout má prasklinku a je to zarudlé a z druhé strany vytéká hnis...vůbec nevím co s tím,odpoledne jsme původně chtěli jet do bazénu,ale bohužel místo toho pojedeme na pohotovost! Jen doufám,že mu to nebudou násilím přetahovat! Jinak dneska jsem měla zase hnusný sen......čekala jsem dvojčátka a o jedno jsem potratila,tak mám zase náladu na bodě mrazu a čekám co to bylo za znamení
Tak jak jste psali...dostali jsme framikoin,máme 4x denně po sedacích koupelí v Šalvěji nebo Řepíku mazat a má zánět,ale teprve v začátku.Tak žádné drama nebylo Míša byl statečný Dohadoval se tam s dr.,že pojedeme do bazénu,samozřejmě to zatrhla a tak jsme šli aspon na pouť a tam se na autíčkách s taťkou vyblbnul A jak někde uvidíte tyhle autíčka,tak ať taťkové s dítkama jdou bo ty svištěj po dráze jako blázen Jinak jsem měla blbej pocit jako že se mu o pindíka špatně starám,ale dr.mi říkala,že tohle je časé onemocnění dětí a že se to uhlídat nedá,některé děti potom chodí na obřízky,ale my s tím problém mít prý nebudeme bo už ho hezky přetáhne.
Přílohy:
Obraz080.jpg [ 247.38 KiB | Zobrazeno 51 krát ]
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Naposledy upravil Petruse333 dne sob 25. čer 2011 21:30:59, celkově upraveno 3
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Peti, já myslím, že pár holek podobný problém jako má Míša už tu řešily - já myslím, že dostane nějakou mastičku a bude to dobré S těmi sny se netrap.... Já ač nejsem těhotná, tak mám občas taky hnusný sny, většinou pokud mám hlavu plnou starostí a nedokážu vypnout....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Motyčka píše:
Peti, já myslím, že pár holek podobný problém jako má Míša už tu řešily - já myslím, že dostane nějakou mastičku a bude to dobré S těmi sny se netrap.... Já ač nejsem těhotná, tak mám občas taky hnusný sny, většinou pokud mám hlavu plnou starostí a nedokážu vypnout....
Byla bych moc ráda,kdyby se mi nějaká dobrá duše s tímto problémen ozvala a uklidnila mě No já tyhle sny mám od těhu každou chvilu
ivana-kopecka píše:
ahoj Petrus moc drzim palecky myslim ze dostane masticku a tech snu se neboj taky mivam dost casto zly sny
Ivanko děkuji,kéž by dostal jen mastičku...každopádně jedeme do jiné nemocnice než jsem jezdila já v zimě se sebou bo už jsem v nich ztratila důvěru a Jilemnické věřím
Petruse333 píše:
ivana-kopecka píše:
ahoj Petrus moc drzim palecky myslim ze dostane masticku a tech snu se neboj taky mivam dost casto zly sny
Ivanko děkuji,kéž by dostal jen mastičku...každopádně jedeme do jiné nemocnice než jsem jezdila já v zimě se sebou bo už jsem v nich ztratila důvěru a Jilemnické věřím
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
malýho je mi líto, ale bohužel neporadím, snad to bude dobré... Sen nebyl znamení, neboj, byla to jen tvoje obava, strach z toho co jsi prožila, aby jsi znovu o mimíska nepřišla, ale já myslím, že už nejhorší týdny máš za sebou a bude to dobré!!
Borůvka píše:
malýho je mi líto, ale bohužel neporadím, snad to bude dobré... Sen nebyl znamení, neboj, byla to jen tvoje obava, strach z toho co jsi prožila, aby jsi znovu o mimíska nepřišla, ale já myslím, že už nejhorší týdny máš za sebou a bude to dobré!!
Zlato díky,snad to nic nebude mít,vyfasujem mastičku a půjdeme domů No v pondělí jdeme s manželem na prvotrimestrální screening a pokuď bud všechno v pořádku,tak snad ten strach se v nás už konečně zlomí a začneme to více prožívat
ivana-kopecka píše:
Petruse333 píše:
ivana-kopecka píše:
to se nedivim ,moc budu drzet palecky
Děkujeme
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru