Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky, v čem jsou Vaše děti ve školce? Nebo v čem tam budou? Za nás bývaly punčochy a zástěrka u holke, u kluků už nevím. A pomalu řeším v čem Vojta bude bývat...punčochy? Nevím...asi v teplákách ne?
Marci, už jsem nad tím také přemýšlela... Pořizuji pomalu dostatek tepláků a trička.. Punčochy mi přijdou hrozně nepraktické kvůli převlékání..do nich se malá nenasouká asi sama, do tepláčků ano. Budou chodit ven, to se budou převlékat, pokud tam bude spinkat,t ak také...do pyžama, z pyžama do civilu..takže jí to usnadním :). Když jsme byly u zápisu, tak opravdu děti měly tepláčky a holky třeba legínky..ty už máme také naškrcené :)..
v zimě punčošky a v létě tepláčky a fakt nemá cenu pořizovat nic krásnýho a drahýho, děti tam většinou dost věcí zničí, učitelkám je většinou jedno, jestli vlezou do bláta po kotníky nebo se po koberci kloužou po kolenou
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
do školky teď kluci nosí tepláky nebo takové nějaké domácí kalhoty hlavně něco pohodlného, praktického a ať se mu to dobře obléká a svléká já budu Matýskovi šít kalhoty na hraní, i doma je nosí a je v nich spokojený
nooo nám bylo řečeno že se to musí jen snadno oblíkat ale jinak at chodí v čem chtěj tepláky sukně šaty kratasy cokoliv budu ji dávat uplně normálně to co nosí ted jen vynechám to na knoflíky a se zipem na zádech nedělakla bych z toho vědu
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru