Chtěla jsem se vás zeptat jestli se vám stalo, že i když berete antikoncepci tak jste měsíčky nedostali? Mě se to stalo a nevím jestli je to normální....
_________________ _________________ Starám se o Honzíka a jsem ta nějšťastnější mamina!!!
ahoj, já to tak měla. po delší době užívání se mi menses vytratila. bylo to super. jak se mi to stalo poprvé, tak jsem byla vykulená a šla jsem i k dr. Ale ta mě ujistila, že je to normální. A pak jsem o tom našla i nějké články.
ahoj, já to tak měla. po delší době užívání se mi menses vytratila. bylo to super. jak se mi to stalo poprvé, tak jsem byla vykulená a šla jsem i k dr. Ale ta mě ujistila, že je to normální. A pak jsem o tom našla i nějké články.
Mě se to stalo také poprvé tak sem se tomu divila. Tak děkuji
_________________ _________________ Starám se o Honzíka a jsem ta nějšťastnější mamina!!!
Je fakt,že se mi menzes neztratila úplně,ale nějak se zkrátila doba jejího trvání a už to není tak silné... holky už tě "uklidnily" je to prostě pohoda,co si budeme povídat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru