Opět je tu naše injekce jen by mě zajímalo, jak je to s menstruací, injekci mám hned od 6ti nedělí a teď už je to 3tí co mi píchly, koncem února bych měla jít na další, ale už si chci nechat napsat prášky, jenže dneska jsem zjistila že špiním je to normální, po takové době? Většina co píše, tak špiní hned po první injekci a několik týdnů, ale mě se to nestalo, jen mě dneska zarazilo to špinění nemáte někdo podobnou zkušenost? a ikdybych dostala normální menzes, tak je automaticky ovulka, nebo není?
no tak já beru prášky, jsem v půlce a dnes špiním, a vysvětlí mě to někdo proč?????
polykas pravidelne??? ach jo ja chcu byt bez ms..... je to pohoda ...za tech8 mesicu tehu sem si zvykla pak jeste 9 msicu diky kojenia ted??VRRRRR
jo pravidelně, nikdy mi to neudělalo, třeba zapomenu jeden prášek ,ale teď jsem brala pravidelně
takto je divny...
no tak dík
Ja nevim co by to mohlo byt ale kdyz sem polykala prasky pravideln a nepretrzite abych nemela ms pred tehu tak mi to asi pul roku trvalo nez sem najela bez spineni krvaceni a tak...
no já to vždycky měla v pohodě, dobrala, menses, pak konec, začala bráta a furt dokola, ale dnes čumím co to ??????
Aha ty to mas s prestavkama... tak to muze byt treba i stresem.... jinak fakt netusim..ps:myslela sem ze to beres v tahu kvuli tomu abs nemela MS
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru