Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
Já jsem tam koupila tak před 14 dny Elence zimní boty za 250,- kč Kamarádka tam kupuje často a je spokojená a když je nějaký problém a musí něco reklamovat, tak bez problému jí vrátí peníze
Přílohy:
boty.JPG [ 189.19 KiB | Zobrazeno 55 krát ]
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Já jsem tam koupila tak před 14 dny Elence zimní boty za 250,- kč Kamarádka tam kupuje často a je spokojená a když je nějaký problém a musí něco reklamovat, tak bez problému jí vrátí peníze
ty bych brala,ty jsou krásné,škoda,že není i u nás
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
jituška píše:
Krovka píše:
My to máme tak půl hodiny cesty autem a kámoška tam jela, tak nás vzala. Škoda, kdybych věděla, že je chceš, tak jsem ti je mohla vzít Kdyby tam náhodou ještě jela, tak bych jí poprosila, ať se ti na ně koukne, jestli chceš
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
to je pravda já ty samo loni koupila malé jako druhé botky na zimu,ale ejhle zjistila jsme že má podzimní malé takže jsme musela zpět do deichmana a vyměnit tyto sněhulky za podzimáčky a vše proběhlo v pohodě podle mě tam maj ferový přístup co se týče i těch reklamací.V humanicu nebo u bati takhle jako u deichmana nenakoupím nikdy
My koupili malýmu botky, krásný, ale kůže byla jen venku, vevnitř nějakej plast, či co to bylo, takový neprodyšný, že do 20min měl malej mokrou nohu. Takže nekožený pro malýho už tam nekoupím Jinak jo, i bačkůrky tam kupujem
My to máme tak půl hodiny cesty autem a kámoška tam jela, tak nás vzala. Škoda, kdybych věděla, že je chceš, tak jsem ti je mohla vzít Kdyby tam náhodou ještě jela, tak bych jí poprosila, ať se ti na ně koukne, jestli chceš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru