Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
Mne napisali mail v sobotu a dodnes tu este nikto nebol A to sledovanie mi nefunguje, mi to tam pise, ze nezname cislo zasielky. Tak som zvedava, kedy to dorazi. Objednavala som uz viac krat, a vzdy to tak do tyzdna bolo. Kedysi mi aj predtym volali, a dohodli sme sa na case, ale posledne mozno dva baliky na to kaslu.
no mě to taky píše,že číslo nenalezeno,nevím k čemu to tam je,ale u tebe už by to mělo fungovat,doufám,že to tu bude rychle,já s nima žádnou zkušenost nemám,tak jsem zvědavá
Registrován: pát 12. čer 2009 21:14:50 Příspěvky: 2774 Bydliště: Praha
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
Mne napisali mail v sobotu a dodnes tu este nikto nebol A to sledovanie mi nefunguje, mi to tam pise, ze nezname cislo zasielky. Tak som zvedava, kedy to dorazi. Objednavala som uz viac krat, a vzdy to tak do tyzdna bolo. Kedysi mi aj predtym volali, a dohodli sme sa na case, ale posledne mozno dva baliky na to kaslu.
no mě to taky píše,že číslo nenalezeno,nevím k čemu to tam je,ale u tebe už by to mělo fungovat,doufám,že to tu bude rychle,já s nima žádnou zkušenost nemám,tak jsem zvědavá
Cakam,ze dnes by mohli dorazit, dam vediet
Tak som to teraz zas skontrolovala, a uz to tam mam...status: na dorucenie. Ale maju to na prd urobene, ked sa to tam zobrazuje az v den, ked ti to maju dorucit. Takto si nemozes skontrolovat,ze kde sa momentalne ten balik nachadza.
k.ajka píše:
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
Tak som to teraz zas skontrolovala, a uz to tam mam...status: na dorucenie. Ale maju to na prd urobene, ked sa to tam zobrazuje az v den, ked ti to maju dorucit. Takto si nemozes skontrolovat,ze kde sa momentalne ten balik nachadza.
olik píše:
k.ajka píše:
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
k.ajka píše:
olik píše:
k.ajka píše:
to se mi zdá už nesmyslný
Tak teraz mi to doslo Konecne.
to je dost,jsem zvědavá kdy se dočkám já,ale vůbec se mi ten systém nelíbí,ale nebylo na vybranou
Registrován: sob 31. led 2009 20:35:40 Příspěvky: 12112 Bydliště: Ústí nad Labem
taky jsem byla nemile překvapená, jak tahle firma funguje, trvalo jim to pomalu týden od doby, kdy to mailem přišlo, že je to odeslané. Poštou bych to měla 3x, ale hlavně, že to dorazilo a tak mi volali, než přijeli.
lifty píše:
taky jsem byla nemile překvapená, jak tahle firma funguje, trvalo jim to pomalu týden od doby, kdy to mailem přišlo, že je to odeslané. Poštou bych to měla 3x, ale hlavně, že to dorazilo a tak mi volali, než přijeli.
taky se mi to nelíbí,mám pocit,že podnikatelům apod.doručují do druhého dne a soukromým osobám bůhvíkdy se jim to hodí,to sledování je na prd když to nejde a když se tam objeví info,že se doručuje,tak to si myslím,že se doručuje od tý doby co to z Tchiba pošlou,a navíc je to tam napsaný ten den co ti to dodaj,dívala jsem se na netu a zkušenosti takovéhle zlatá pošta a PPL,pošta se dá sledovat,PPL volá,ale takhle nevím nic,pomalu abych se bála vytáhnout paty z domu,nechápu jak je s takovým přístupem můžou najímat,našla jsem si,že konkrétně na věci z Tchiba,co touhle firmou dodávají,si maminky hodně stěžují,pak jim to bere zákazníky
Pozri, ono to vyzera takto...
Datum Status Kód statusu Depo Info 2010.11.04 - 16:53 Doručen 05 16 kole.
2010.11.04 - 06:42 Na doručení 04 16 201880-kole.
2010.11.04 - 06:16
10 16 KFZ: 16023
2010.11.04 - 06:07 Příchod na depo 03 16
2010.11.03 - 18:13 Registrace váhy a PSČ 01 05 19300, 2,9 Kg
V sobotu mi pisali, ze to z Tchiba dali GLS a len vcera to v GLS registrovali a dnes mi to dorucili. Ale tuto tabulku, ako vypis sledovania baliku som si mohla pozriet az dnes okolo obeda, dovtedy bola neaktivna.
Borůvka píše:
olik píše:
Borůvka píše:
GLS nevolá, ale vozí druhý den, takže dneska bys to měla mít, my s nima spolupracujeme a jsem spokojená...
tak to by bylo fajn,ale proč mám č.balíku na sledování-to mi hlava nebere
tak koukám, že tady samá negace, my když dostaneme číslo balíku, tak to jde vidět hned, vážně nechápu..bůh ví, zda je to GLSkem...nebo tou firmou...
Vážený zákazníku Tchibo, vážená zákaznice Tchibo, následující zásilka dnes opustila naše logistické centrum a je na cestě k Vám:
Číslo zákazníka: 011271830 Obj. č. Velikost Počet Výrobek ===================================================================== 23270 92 1 Oteplovací souprava,86/92 23490 36 1 Termofleecová mikina,36 Zásilka je adresována na: Pani Olga Vavrová Stonařov 296 CZ-588 33 Stonařov Vaše zakázka se skládá ze 1 balíku. V případě více balíků může dodání eventuálně proběhnout v různé dny.
Mimochodem, s tímto číslem balíku901784369620 si můžete kdykoliv zkontrolovat aktuální stav Vaší zásilky u smluvního přepravce GLS. Prosím, mějte na paměti, že po obdržení tohoto e-mailu může trvat až 3 dny, než se zobrazí aktuální informace o dodání: http://online.gls-czech.com/search_stat ... 0178436962
Přejeme Vám mnoho radosti s výrobky Tchibo! Váš zákaznický servis Tchibo direct
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru