Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Peťule84 píše:
ivkahof píše:
Bych prosila kousek rady Bohužel občas člověk dřív koná, než myslí, a nebo myslí uplně blbým směrem Asi takhle, koupili jsme do sprchovýho koutu průhledný skla - kvůli prostorovosti - že to jakoby zvětší koupelnu, v našem případě prostě ani centimetr navíc nevzniknul no a problém je v tom, že na těch průhledných sklech uschnou ty kapky vody a je to vidět. Není náhodou nějaký přípravek, který by to jakoby ošetřil na pár dní, a ta voda po tom sklouzla? něco jako navoskování nebo tak něco? Používáte něco?
já používám CIF do koupelny , sprcháč jsme umyla před týdnem v pátek a zatím tam žádné skvrny nejsou a to se tam sprchujeme každý den já i Vláďa (teda mimo včerejška, páč nám netekla voda) a ničím to nestahujeme
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
leco píše:
My když jsme ho měli, tak měl úpravu proti kapičkám le stejně potřeboval po každém sprchování stáhnout stěrkou - nebo teda každém třetím. Ale bez jakéhokoliv přípravku....
my tam máme taky jakýsi znak proti kapkám, ale asi to nefunguje, nebo máme tvrdou vodu a proto to tam je a právě už jenom to, že bych to měla po každým sprchování setřít, mě rve vlasy - asi takhle
Bych prosila kousek rady Bohužel občas člověk dřív koná, než myslí, a nebo myslí uplně blbým směrem Asi takhle, koupili jsme do sprchovýho koutu průhledný skla - kvůli prostorovosti - že to jakoby zvětší koupelnu, v našem případě prostě ani centimetr navíc nevzniknul no a problém je v tom, že na těch průhledných sklech uschnou ty kapky vody a je to vidět. Není náhodou nějaký přípravek, který by to jakoby ošetřil na pár dní, a ta voda po tom sklouzla? něco jako navoskování nebo tak něco? Používáte něco?
já používám CIF do koupelny , sprcháč jsme umyla před týdnem v pátek a zatím tam žádné skvrny nejsou a to se tam sprchujeme každý den já i Vláďa (teda mimo včerejška, páč nám netekla voda) a ničím to nestahujeme
kouknu na to, protože je to o nervyyyyy
Zkus to, já teda ho před chvíli zkoukla důkladně a něco maličko tam vidět je, ale fakt minimálně. My taky máme průhledný sklo
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Peťule84 píše:
ivkahof píše:
Peťule84 píše:
ivkahof píše:
kouknu na to, protože je to o nervyyyyy
Zkus to, já teda ho před chvíli zkoukla důkladně a něco maličko tam vidět je, ale fakt minimálně. My taky máme průhledný sklo
a to je nějaký cif jako přímo na sklo? můžeš mi prosím písnou název, co je na obale? zítra kouknu v Kauflandu, tam by to mohli mít
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru