A předtím než jse ty filmy vypálila ti v PC normálně hrály? Pokud ano tak bude chyba ve vypalování. Pokud vypaluješ více filmů na jedno DVD musíš to v neru vypálit jako datové dvd.
Filmy mi normálně v PC hrály, jen ted když je dám na DVD tak prostě nejdou tak nevím kde dělám chybu
A vypaluješ to jako datové DVD? A když jsi to vypálila tak ti to nehrálo ani v přehrávači ani v PC? A ještě vypalovala jsi DVD (myslím fild dvd) nebo jsi dávala více filmů na jedno dvd?
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Registrován: ned 24. kvě 2009 9:45:12 Příspěvky: 666 Bydliště: Olomouc
marki81 píše:
nanynka84 píše:
marki81 píše:
A předtím než jse ty filmy vypálila ti v PC normálně hrály? Pokud ano tak bude chyba ve vypalování. Pokud vypaluješ více filmů na jedno DVD musíš to v neru vypálit jako datové dvd.
Filmy mi normálně v PC hrály, jen ted když je dám na DVD tak prostě nejdou tak nevím kde dělám chybu
A vypaluješ to jako datové DVD? A když jsi to vypálila tak ti to nehrálo ani v přehrávači ani v PC? A ještě vypalovala jsi DVD (myslím fild dvd) nebo jsi dávala více filmů na jedno dvd?
Vypalovala jsem to jako DVD a nehrálo to ani v dvd ani v PC a vypalovala jsem jeden folm na jedno DVD
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru