No já myslím že to velké auto je super ale do nemocnice to není ideální.Samozřejmě se všichni nikdy neschodneme na jedné věci to ani nejde ale z vlastní zkušenosti vím že kdyžjsme leželi my v nemocnici nejvíc jsem Ádu zabavila knížkama vyprávěním atd když ty děti nemůžou běhat je to na prd .Takže asi tak
já už bych to taky nechala, jak to je, stejně Peťa chtěla spíš, když už teda dárek, tak aby to měl pak na doma a doma mu to udělá velkou radost, ale jako nápad se mi to od Renči moc líbí, to bezesporu
ale ono to auto zas tak obrovské není a navíc mluví a myslím, že když si bude nový auťák s Miškou povídat, bude mít ohromnou radost... A navíc, jak tady někdo psal, ono shánět spoustu malých hraček by bylo pro Wendy dost časově náročné, má sama 3 děti, tak jí to nekomplikujme a buďme rády, že se toho tak pěkně ujala, určitě koupí něco fajnového
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru