Ahojíik,já neporadím,já jen zdravím, jak se holky máte?A to ti přeju novýho chlapa ukaž se tu někdy
Ahojky, máme se teď už krááásně Už se tu teď snad budu ukazovat častěji, nemohla jsem chodit už ani na net víš Jinak jsem před měsícem utekla od manžela, už se to nedalo vydržet... A teď mám skvělýho chlapa, který má v péči taky dceru.. Tak snad už budu šťastná. Posílám jednu společnou fotečku, pa
Přílohy:
New_DSC03608.jpg [ 51.17 KiB | Zobrazeno 35 krát ]
_________________ _________________ Na mateřské "dovolené"
Ahojíik,já neporadím,já jen zdravím, jak se holky máte?A to ti přeju novýho chlapa ukaž se tu někdy
Ahojky, máme se teď už krááásně Už se tu teď snad budu ukazovat častěji, nemohla jsem chodit už ani na net víš Jinak jsem před měsícem utekla od manžela, už se to nedalo vydržet... A teď mám skvělýho chlapa, který má v péči taky dceru.. Tak snad už budu šťastná. Posílám jednu společnou fotečku, pa
Já na tom byla před 7 lety. Klidový režim určitě dva týdny a určitě 6 týdnů bez koupání a sexu.....víc si fakt nepamatuju, jen to,že na mě sestra v nemocnici řvala, že to vážný a krvácivý a že nesmím vstávat, že mám ležet....ale i tak mě pustili za 4 dny domů..... Asi bych to neriskla, ona to není prdel, z nějakýho důvodu jsi ji podstoupila, výsledky se dozvíš, ty moje byly hodně špatný. Takže přítelíček to určo pochopí....a toho klidu s malou jak to jen půjde..hlavně žádný zvedání a nošení...!!!! At jsi brzo fit
Jejda, vám to ale sluší... Jinak k té konizaci... mělo by se dodržet šestinedělí, moc se nenamáhat, přece jen to byl zásah, vlastně ti vezmou část čípku, takže je to jako otevřená rána... ty buněčné změny, které tam byly, se nejčastěji stávají jako následek nějaké infekce a zánětu (třeba ten HPV virus) a tak bys tu dobu, než se to zahojí, měla dodržet... přece nechceš, aby se ti tam dostala nějaká další infekce a pak už by to mohlo být horší... já na tom nakonec nebyla, jako zázrakem se mi to zlepšilo (ale už jsem měla takové změny na čípku, že jsem měla za měsíc přijít na další kontrolu a že už mi tu konizaci chtěli dělat) a pak to teda nebylo nutné... a teď po těhotenství a porodu je všechno v naprostém pořádku, už ani nechodím na kontroly na COP... Jestli je přítel rozumný, tak to pochopí a ty to kvůli sobě vydržíš... a pak budete sexovat, dokud nepadnete....
Jééé vypadáte jako spokojená rodinka...tak ať jste všichni 4 moc spokojení
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru