Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Peťule84 píše:
Holky, já jsem zase tááááááák nas.aná Včera šla s námi tchýně na procházku (nechápu proč ), chvíli vedla Verču za ruku. Místo toho, aby před přecházením silnice zastavily a rozhlídly se, tak Verču nepochopitelně pustila , takže mi malá málem vlítla pod projíždějící auto , naštěstí pán jel pomalu a stihl zabrzdit, ale já v tu chvíli málem sebou švihla .Takovej vztek jsem měla na tchýni , že jsem Verču seřezala a to po strašně dlouhý době (Verča ode mě na zadek téměř nedostává ). Sama z toho byla chudinka v šoku a já ještě víc a hrozně mě to mrzí . Dneska ráno jsem potřebovala připravit oběd, tchán z venku na malou volal, ať jde za ním ven a přitom natíral prkna , takže by na ní stejně neměl čas , pak když tchán přišel domů, křičel na Verču zezdola, ta samozřejmě vylezla na schody a dělala tam blbosti tak, až z těch schodů upadla . Naštěstí ne úplně zezhora, ale asi ze 4. Když jsme šli na zahradu, tak jí furt dědek pyskoval, ať neleze támhle a nedělá tohle apod. místo toho, aby si s ní stavěl třeba bábovky. Tchýně celý dopoledne čuměla na televizi a krátce po 12., šla uklízet . Přitom moc dobře ví, že Verča chodí spát . Takže dole se se vším tříská, mlátí apod. Verča usnula před 20 minutama až potom, co jsem tady začala řvát , že už toho mám dost. Já jsem tak strašně vytočená, že to odnáší Verunka a křičím pořád jen na ní . Když něco řeknu ať já nebo vláďa, tak zase budeme špatní my, protože tady neděláme nic. To tu bylo už nedávno a my je prostě omezujeme. Ale aspoˇjednu radost mám a to je to, že mi vláďa teď o víkendu hodně pomáhá Nemusíte reagovat, jen jsem se potřebovala vypsat.
Peti ach jo ...nejlepší by bylo se odstěhovat,ale je mi jasné,že to není tak lehké ........hlavně se nenervuj zlato
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Všem děkuju za reakce. Asi to holt na mě včera všechno spadlo, co se událo za posledních x dnů, týdnů, měsíců. Dá se říct, že jsem tady celý týden úplně sama ale ty víkendy jsou prostě pro mě dost náročný, tak jsem si jen potřebovala ulevit. Kdyby bylo tak jednoduchý se odstěhovat, jako to napsat, tak už tady dávno nejsme. Bohužel v tom je spousta a spousta jiných věcí. Dneska už tu máme zase svůj klídek a je dobře
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Pechy píše:
Podle mě, v dnešní době soužití s rodičema nedělá dobrotu. Jak už se žije jiný život, tak tohle je prostě na palici, já už bych se odstěhovala, páč tohle za to nestojí.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holka, koukám, že je to na palici... A nejhorší je, že to vážně odnáší Verča, která za to vůbec nemůže...ale to tě můžu uklidnit, to se stává asi všem...
Holka, koukám, že je to na palici... A nejhorší je, že to vážně odnáší Verča, která za to vůbec nemůže...ale to tě můžu uklidnit, to se stává asi všem...
Poslední dobou toho na mě bylo moc a v neděli už to asi vyvrcholilo, věřím, že už bude líp. Noha už mě taky tolik nebolí, tak to bude dobrý
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
podle mne soužití dvou generací nemůže nikdy fungovat.... S prvním přítelem jsme bydleli u jeho táty. Jeho tatínek byl naprosto úžasný člověk, mám ho i teď moc ráda.... ale žít jsme měli raději sami
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Podle mě, v dnešní době soužití s rodičema nedělá dobrotu. Jak už se žije jiný život, tak tohle je prostě na palici, já už bych se odstěhovala, páč tohle za to nestojí.
u nás dělá...
To je dobře
Peťule84 píše:
Borůvka píše:
Pechy píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru