Nevadí Já topinky miluju, malej je má taky moc rád, ale v rámci diety je nechci dělat na sádle, či oleji a pořád kvůli tomu rozehřívat troubu, to bysme se nedoplatili
my máme topinky s vajíčky jednou za čas a dělám je normál na sádle :-) a pak je dávám na ubrousek aby teda nebyly mastný. A to do toho topinkovače dáváš tedy i normální chleba? nejen toustový? mě totiž opečený tousty nechutnají
Do toho, co máme doma, tak dávám obyčejný chleba, ten toustový taky nemusím, to fakt jako zapečený tousty, ale jako topinku prostě chlebík. Kdybych byla hubená a nepřibírala i po vodě, tak si pořád dělám topinky na sádle, s volským okem a kupou cibule, ale protože chci shodit a necpat se zbytečně věcma, co mi dodají 2kg za porci, tak chci právě ten topinkovač. Teda pokud bude odstupné. Pokud ne, tak musím prodat ještě hoooodně korálků
:-D tak mě to ani nenapadlo strčit tam normální chleba :-D
Nevadí Já topinky miluju, malej je má taky moc rád, ale v rámci diety je nechci dělat na sádle, či oleji a pořád kvůli tomu rozehřívat troubu, to bysme se nedoplatili
my máme topinky s vajíčky jednou za čas a dělám je normál na sádle :-) a pak je dávám na ubrousek aby teda nebyly mastný. A to do toho topinkovače dáváš tedy i normální chleba? nejen toustový? mě totiž opečený tousty nechutnají
Do toho, co máme doma, tak dávám obyčejný chleba, ten toustový taky nemusím, to fakt jako zapečený tousty, ale jako topinku prostě chlebík. Kdybych byla hubená a nepřibírala i po vodě, tak si pořád dělám topinky na sádle, s volským okem a kupou cibule, ale protože chci shodit a necpat se zbytečně věcma, co mi dodají 2kg za porci, tak chci právě ten topinkovač. Teda pokud bude odstupné. Pokud ne, tak musím prodat ještě hoooodně korálků
:-D tak mě to ani nenapadlo strčit tam normální chleba :-D
A ten já strkám i do toustovače, i rohlíky a občas je to lepší, než toustový chleba
Zlato já mám doma nějaký starý tefal, při kterém je každá strana jinak připálená, ale je fakt z pravěku Když holky poradí, tak se taky ráda podívám
Ten náš je něco podobnýho, navíc vidíš ty lanka, jak se nahřívají. Bylo tam psaný, že se to nemá otáčet, ale jak pak vysypu ty drobky, to tam napsaný není?!? Když to dám ohřát na 3, tak to tam musím dát ještě jednou znovu na 3, ale kdybych to dala hned na 6, tak je to černý jak uhel. Po dalších dvou várkách už stačí jednou 3, nebo i 2, potože je to tak předehřátý, že to peče snad i vypnutý
Jo - přesně! Musím u toho pořád stát a hlídat to. Každá strana je jiná, dokonce i spodek a vršek! Ale je mi blbé ho vyhodit, když pořád "funguje" A taky tam mám naspodu tu vytahovací misku na drobky, takže to je jediné plus
tyyyyyyyyyyyjo nam prestal fungovat http://www.datart.cz/katalog/Topinkovac ... -ST25.html tenhleten takze jsme koupili v tescu obyc - delam k tomu hafo hafo zeleniny rada to snidam takze jsem potrebovala rychle jinej takze tamten ti nedoporucuju ten levnej tescovej zatim smrdi novotou ale funguje dobre
tyyyyyyyyyyyjo nam prestal fungovat http://www.datart.cz/katalog/Topinkovac ... -ST25.html tenhleten takze jsme koupili v tescu obyc - delam k tomu hafo hafo zeleniny rada to snidam takze jsem potrebovala rychle jinej takze tamten ti nedoporucuju ten levnej tescovej zatim smrdi novotou ale funguje dobre
Dobrá, tak ten si nekoupím A to jíš jen ten chleba a zeleninu, nebo k tomu máš ještě něco, jako třeba kečup, hořčici, sýr, pomazánku....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru