takjsem zjistila, že ftky našeho bydlení máme ještě u tchánovcův počítači, ale vím jistě, že jsem je sem někam dávala jen to nemůžu najít, tak jednu kouopelny máme červeno bílou, druhou bílo , oranžovo hnědou a záchody modro-bílý
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já jsem dělala asi tři roky v obkladech a koupelny nádherný, ale po čase jsem zjistila, že se mi všechno okoukalo...jediná zelená barva ne...mám ráda italskou pergamenu, nebo venus, ale zbytečně drahé a možná už se ani nevyrábí...no prostě doporučuji kombinaci zelené buď světlá/ tmavá, ale i světlá / bílá je moc hezká a hřejivá... My máme starou, takže fotem nepomůžu, možná v září...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
my máme klasiku, bílou s šedou paspartou nebo lištičkou nebo jak se to jmenuje kolem dokola, už jsme to s tím koupili a zatím předělávat nehodláme. já mám radši neutrální barvičky, protože se neomrzí a když chci změnit barevně, tak obměním předložky a ručníky a dekorace a je to zase úplně jiná koupelna A líbí se mi velký kachle, jako třeba veliký obdelníky
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
S tím mám taky problém, líbí se mi jenom jedny obkladačky, co jsou na trhu, ale nemám na ně ( původně plánovaná cena za čtverák je za jednu kachličku :))). Takže v koupelně máme lino a venkovní omítku. Původně tam byla plovoučka určená pro koupelny, ale odtekla s povodní
tak já zatím nemám obloženo ale už mám do domečku nakoupeno a mám oboje od Rako a mám Frostica zelená bílá a Orchidea bílá a oranžová a nebo ať zkusí kouknout na stránky třeba sika tam mají nějakou galerii koupelen
naše modromodra rozbordelenka doplnky nesnášim miluju užitný bordel
Přílohy:
IMGP0003.JPG [ 884.9 KiB | Zobrazeno 40 krát ]
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru