Já bych to moc nedramatizovala...hlavně bych vyzdvihla co umím...ostatní vědět ani nemusí...
Však v dovednostech mám v plánu rozepsat se o svých korálkových výtvorech
no já když jsem ti posílala ten odkaz, tak jsem si to též otevřela a říkala, ježiši, co já tam tak budu psát, já budu mít snad všechny kolonky prázdný :)
Já bych to moc nedramatizovala...hlavně bych vyzdvihla co umím...ostatní vědět ani nemusí...
no já když jsem ti posílala ten odkaz, tak jsem si to tž otevřela a říkala, ježiši, co já tam jak budu psát, já budu mít snad všechny kolonky prázdný :)
To já taky nemám moc co psát, jen na ty dovednosti budu mít půl stránky o korálkách To abych se podívala po nějaké kreativní práci
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
marthy1 píše:
Borůvka píše:
Ale to chce si k tomu najít odpovídající práci... když budeš žádat třeba o prodavačku, tak jim to bude úplně fuk, za to, že umíš jednat s lidmi, to se jim bude líbit..
Ale to chce si k tomu najít odpovídající práci... když budeš žádat třeba o prodavačku, tak jim to bude úplně fuk, za to, že umíš jednat s lidmi, to se jim bude líbit..
Prodavačku neeee, nechci dělat o víkendech a svátcích Si můžu vyskakovat, co? Uvidíme, co se tady najde.. známej mi říkal, že časem by mě vzal do kuchyně, ale já nejsem kuchařka, já jsem kancelářská krysa
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Ty kancelářská kryso, pokud nemáš do nějaké kolonky co napsat, tak ji odmaž. Zkušenosti piš jenom ty, které jsou pro danou pozici relevantní a pro českou firmu, nebo i normální nadnárodní mi to eu logo připadá divné. Je fakt, že já ten formulář i s logem vyplňovala a odesílala, ale jenom proto, že mi ho jeden zákazník vyloženě poslal a potřeboval to pro nějakou instituci EU. Na "normální" práci, bych volila zajímavější formu.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
marthy1 píše:
Borůvka píše:
marthy1 píše:
Borůvka píše:
Prodavačku neeee, nechci dělat o víkendech a svátcích Si můžu vyskakovat, co? Uvidíme, co se tady najde.. známej mi říkal, že časem by mě vzal do kuchyně, ale já nejsem kuchařka, já jsem kancelářská krysa
to byl jen příklad.... uvidíš co se ti naskytne...vařit by mě bavilo, jenže ona to je taky pěkná řehole... jsem to dělala na učňáku a tedy nic moc...
Registrován: úte 26. led 2010 17:43:33 Příspěvky: 244 Bydliště: činčilákov
Na pracáku na to mají poradce, takže se klíďo můžeš optat tam. Já se tam byla poradit ohledně průvodního dopisu, na ten jsem fakt neměla dostatečné literární střevo. Mají na vše vzory a rádi je poskytnou :-) Životopis jsem jí jen dala k přečtení a ten říkala že mám v poho - a rozhodně ho nemám na šíleném EU formuláři. A navíc dokáží poradit, jak se nejlíp uchytit. Mně paní říkala, že my ženské máme v tuhle dobu nejvyšší šance, když samy oslovíme firmy a nečekáme na volné místo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru