Hanicko nemam jen te chci pozdravit.... AHOOOOJJJJJJJJJJ
Ahoooooooooooj Veru jak se s klukama máte? Pořád jste venku že, jak je pěkně
Hani venku moc ne, teda sama chodim jen obcas, jarousek je strasny strestidlo a neposlechne na slovo, takze na nej porad rvu, stuj silnice a pojd se chytnout kocarku, no na palici. jina ale dobry. domiskovi uz bude 8mesicu....a Co ty a Stepulka?
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Hani venku moc ne, teda sama chodim jen obcas, jarousek je strasny strestidlo a neposlechne na slovo, takze na nej porad rvu, stuj silnice a pojd se chytnout kocarku, no na palici. jina ale dobry. domiskovi uz bude 8mesicu....a Co ty a Stepulka?
vodítko na dítě nebude asi zase tak špatná viď my se máme fajně děkuji
vodítko na dítě nebude asi zase tak špatná viď my se máme fajně děkuji
voditko by pretrhnul :D
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
holky ja vím že tu teď ani skoro nikdo nebývá ale prosím opravdu nemáte?nebo aspoň nějakou hodně dlouhou saténovou? ideálně něco takového ale to nikdo nemá je mi to jasné - nebo mi švadlenky poraďte jak to píchy píchy v ruce udělat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru