Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Tak to je od něj fakt hnusné. Určitě nejde jenom o to, že něco navíc vyděláš, hlavně bys měla super pocit!!! Ještě byste se mohli domluvit na nějaké akceptovatelné částce za hlídání a ve vození se střídat. Tím, že by to bylo placený, tak byste nikoho neobtěžovali, ani by nevznikla třeba nříjemná šuškanda v rodině, on by ztratil argument o obtěžování, ten odvoz by jste sdíleli a malá by byla spokojená ? Sice je to trochu krkolomné řešení, ale výhodné pro všechny strany.
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
olik píše:
janulaa píše:
a neda sa to zariadit nejak inak, ze by si rano jeho pomoc nepotrebovala?
asi by dalo,musela by Katka,ale já nechci,já bych šla do práce,já bych měla práci navíc a ještě mu to takhle ulehčit?to ne a penízky by mu ve finále nevadily,dělám to pro rodinu a ne jen pro sebe,tak at taky přiloží pomocnou ruku
tak to chapem...no ja to myslela, ze by sa mozno chytil za nos a pochopil to, ale to asi nehrozi, co?
je to chlap, ani mě to na druhou stranu nepřekvapuje, u nás to funguje podobně, vše je super, pokud po něm nic nechci, co se týká dětí a to mě taky sere.Já bych to asi zkoušela dál, práce dobrá a každá koruna taky, nedej se
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
leco píše:
Tak to je od něj fakt hnusné. Určitě nejde jenom o to, že něco navíc vyděláš, hlavně bys měla super pocit!!! Ještě byste se mohli domluvit na nějaké akceptovatelné částce za hlídání a ve vození se střídat. Tím, že by to bylo placený, tak byste nikoho neobtěžovali, ani by nevznikla třeba nříjemná šuškanda v rodině, on by ztratil argument o obtěžování, ten odvoz by jste sdíleli a malá by byla spokojená ? Sice je to trochu krkolomné řešení, ale výhodné pro všechny strany.
určitě bych ji platila za jídlo i když vím,že by nic nechtěla,dost jí přešívám věci na starší dceru ale on by ji nevozil autem,šlo o pár kroku navíc na opačnou stranu než by šel do práce,navíc do práce by došel včas ,chodí na 7
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Renatamor píše:
je to chlap, ani mě to na druhou stranu nepřekvapuje, u nás to funguje podobně, vše je super, pokud po něm nic nechci, co se týká dětí a to mě taky sere.Já bych to asi zkoušela dál, práce dobrá a každá koruna taky, nedej se
no právě,zkoušet to budu,ale doprošovat ne,v práci za mě zatím nikoho nemají,sakra ,já něco chci udělat pro rodinu a když si to třeba nakonec vyřvu a něco se stane,třeba Zuzka omarodí nebo něco jiného,tak budu nakonec ta špatná já a on ten chlapák co mi dovolil nějakej výstřelek a ono to nevyšlo,chjo,mám chut zabíjet
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
olik píše:
leco píše:
určitě bych ji platila za jídlo i když vím,že by nic nechtěla,dost jí přešívám věci na starší dceru ale on by ji nevozil autem,šlo o pár kroku navíc na opačnou stranu než by šel do práce,navíc do práce by došel včas ,chodí na 7
olik píše:
Renatamor píše:
no právě,zkoušet to budu,ale doprošovat ne,v práci za mě zatím nikoho nemají,sakra ,já něco chci udělat pro rodinu a když si to třeba nakonec vyřvu a něco se stane,třeba Zuzka omarodí nebo něco jiného,tak budu nakonec ta špatná já a on ten chlapák co mi dovolil nějakej výstřelek a ono to nevyšlo,chjo,mám chut zabíjet
třeba to rozebere v práci nebo na pivu s chlapama, rozleží se mu to v hlavě a nebude proti, souhlasit nebude, to by si protiřečil-chlap, ale nebude mít námitky.Je to s nima těžký, někdy víc než s těma dětičkama
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
je to mrzutý já ti budu držet palečky, aby se to vyřešilo a byli jste oba spokojení, co ho večer přitáhnout ke stolu a prostě v klidu vyřešit, nebo ať nalezne řešení, pro pár korun navíc. Každýmu se hoději
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
nechápu,ale je to chlap no..zkousnul by to,nic jinýho by mu nezbylo..Zkus mu neustoupit,jsou to taky jeho děti,tak at se postará..já taky chodím do práce a chlap se stará...musí..když mám noční,dělá večeři,koupe malou a ukládá a když mám denní,stará se o ní celej den..pravda-má teda navařeno,naklizeno,na nic jiného kromě péče o ní nemusí šáhnout,ale zvládá to a já jsem ráda..zkuste si ještě promluvit,řekni mu,že je to pro tebe důležité a peníze navíc nejsou nikdy k zahození
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru