Přesně,jak píšete,jak jsem čekala na tu kámoščinu kambonézu,tak 3 dny neaktivní,pak že se doručuje a chlap volal,jak byl už u nás.Co kdybych nebyla doma?
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
jituška píše:
Přesně,jak píšete,jak jsem čekala na tu kámoščinu kambonézu,tak 3 dny neaktivní,pak že se doručuje a chlap volal,jak byl už u nás.Co kdybych nebyla doma?
jo,tahle služba ztrácí smysl,nechápu,že si je najímají
olik píše:
jituška píše:
jo a myslím,že je to aktivní,teprve ve chvíli kdy to naloží na auto a daj to do "papírů"
jo a myslím,že je to aktivní,teprve ve chvíli kdy to naloží na auto a daj to do "papírů"
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
já si zároveň s oblečením od Tchiba objednala škrabku na nečistotu ze sklokeramické varné desky a nenašlajsem tam náhradní čepele..tak jsem jim psala...asi před 3 týdny a oni mi dnes opověděli toto:
Vážená zákaznice Tchibo, vážený zákazníku Tchibo,
Velice se omlouváme, že jsme Vás dosud nekontaktovali ohledně Vašeho dotazu. V žádném případě jsme na Vás nezapomněli, ale k objasnění Vašeho požadavku potřebujeme ještě určitý čas. Z tohoto důvodu Vás prosíme o trpělivost, během několika dní se Vám určitě ozveme.
Děkujeme Vám za pochopení.
S přátelským pozdravem Váš Tchibo tým
šmarja, k čemu potřebují čas? Ať si ty čepele strčí do řiti...
Historie balíku: 90178436962 Datum Status Kód statusu Depo Info
2010.11.05 - 19:21
Registrace váhy a PSČ
01
05
58833, 21,5 Kg to mi vyjalo,balík mám v depu č.5 sledujte tu váhu ,to bude těžká mikin a souprava,to děti ani neunesou sem zvědavá kdy ten balík dorazí ke mě
Historie balíku: 90178436962 Datum Status Kód statusu Depo Info
2010.11.05 - 19:21
Registrace váhy a PSČ
01
05
58833, 21,5 Kg to mi vyjalo,balík mám v depu č.5 sledujte tu váhu ,to bude těžká mikin a souprava,to děti ani neunesou sem zvědavá kdy ten balík dorazí ke mě
Tam asi přidali cihly, aby jim to v tom větru neuletělo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru