znám a lampiony štěstí jsou super, máme jich doma asi 15
Já bych to letos chtěla vypustit s našima na Vánoce! Co sem tam dává za svíčku? Normální čajovka?
aby jste nedopadli jak v Prostřeno
jak dopadli?
začlo jim to hořet a vletělo to na strom
aha, tak to abych pro jistotu koupila dva, co? A andělíčky mám hotový, jen na to druhý nemůžu najít materiál
a co na to potřebuješ?
vlasec a měla jsem ho hodně, ale nemůžu ho teď najít! Už jsem prohledala všechno! Snad to najdu, protože tam toho bylo ještě dost a nerada bych kupovala zase novej
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
PjóDatlé píše:
Já bych to letos chtěla vypustit s našima na Vánoce! Co sem tam dává za svíčku? Normální čajovka?
jak dopadli?
aha, tak to abych pro jistotu koupila dva, co? A andělíčky mám hotový, jen na to druhý nemůžu najít materiál
a co na to potřebuješ?
vlasec a měla jsem ho hodně, ale nemůžu ho teď najít! Už jsem prohledala všechno! Snad to najdu, protože tam toho bylo ještě dost a nerada bych kupovala zase novej
jak dopadli?
a co na to potřebuješ?
tak to ti neporadím bordelářko zeptej se Pavlíka
hračky už jsem taky prolezla a navíc on mi tyhle věci nebere... Chjoo, to určitě zašantročil velkem Pavel, ale ten je tak natvrdlej, že si nic nepamatuje
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
PjóDatlé píše:
jak dopadli?
a co na to potřebuješ?
tak to ti neporadím bordelářko zeptej se Pavlíka
hračky už jsem taky prolezla a navíc on mi tyhle věci nebere... Chjoo, to určitě zašantročil velkem Pavel, ale ten je tak natvrdlej, že si nic nepamatuje
Znáte katalogy či produkty této firmy? Kamarádka mi dala už druhý katalog a já si v něm vybrala po dlouhém očuchávání mnoha vzorků 2 aviváže, něco na záchod, pak se mi tam líbí kabelka, která se skládá do jahody a taky jsem si objednala takový ten lampion štěstí, jen nevím, jestli nemám objednat ještě jeden Bože, proč mi to ty lidi strkají?
Ahoj, já dedru používám taky a jsem fakt spokojená. Aviváže už kupuju jedině od dedry , tu tašku do jahody má mamka a je docela i spokojená. Po rozložení je velká a pevná. Lampiony od nich nemám, ale máme doma jiné a jsou super. Určitě budu ještě kupvat a budeme je pouštět na vánoce a na silvestra
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru