postřehla si, že jsem ti kdesi v blogu, ne tomto, psala o tom Lidlu?
ne. copak
že teď tam nabírají brigádníky a že ty jsou prý placení líp, než stálí zaměstnanci a jakej mají plat ti stálí, to mi neřekla.. Jak to bude po novým roce, to neví ani ona. Je tam teprve asi 2 měsíce.
ne. copak
že teď tam nabírají brigádníky a že ty jsou prý placení líp, než stálí zaměstnanci a jakej mají plat ti stálí, to mi neřekla.. Jak to bude po novým roce, to neví ani ona. Je tam teprve asi 2 měsíce.
tak po novým roce brát jistě nebudou ale zkusit se má všechno až se vám rozjede kavárnička, TAK BUDU dělat servírku
_________________ JE KRÁSNÝ BEJT MAMINKA!!!!!!!!!!!!! _________________ Neschopenka-čekám na operaci kotníku
ne. copak
tak po novým roce brát jistě nebudou ale zkusit se má všechno až se vám rozjede kavárnička, TAK BUDU dělat servírku
to je taky dobrý nápad ale když sama nevíš, jestli zůstaneš, nebo se vrátíš... jak to jde doma?
marthy1 píše:
happysil píše:
marthy1 píše:
happysil píše:
marthy1 píše:
happysil píše:
gabula píše:
happysil píše:
děkuju moc za rady zůstávám v penny
a v Poličce?
to se ještě neví????
ne. copak
to je taky dobrý nápad ale když sama nevíš, jestli zůstaneš, nebo se vrátíš... jak to jde doma?
co je na tom dobrýho , stačí že se budu dělit s tebou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru