Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jaký chci kočárek???
PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 17:38:40 

leco píše:
Jů, asi zítra vyrazím do obchodů je omrknout, abych věděla, co pak výhodně koupit :s: Právě se bojím těch vrzajících koleček, ale ono je to asi kus od kusu. Ale nádherné jsou všechny. Tu gt3 mám vyhlídnutou, protože mám pliko, tak bych mohla kombinovat podvozky....Cortina mně láká cenou, maxi cosi zase designem...

Mám PP GT3 a kolečko mi teda nevrže. Jezdili jsme s ním do Adámkových dvou let a teď ho mám přichystaný pro mimčo :dudu: V zimě občas jenom zavrzalo na boku, tam kde se plast tře s kovem, ale stačilo nastříkat silikonovým sprejem. Jestli máš pliko, tak na něj budeš moct nacvaknout sedačku i korbu, tím pádem nebudeš muset autem tahat GT3, protože ta skladnost je u něj trošku horší. Jinak bezkonkurenční je ten obr nákupní košík, překlopná bouda, kolečko se aretuje na boku, takže se neušpiníš, jde do úplnýho lehu i sedu a taky potah nešisuje :a:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 17:39:52 

pellullinka píše:
zuzinek.. píše:
tak já mám Jané Slalom už jsem ho kupovala jetý a jen sporťák ale jsem moc spokojená. Je lehky, prostorný a super lehce ovladatelný (je to trojkolka) a co hodně oceňuju tak na madlu je brzda předního kola :a:

brzdu má i PP Gt3 :-) jsou to v podstatě stejné kočárky, jen Jané je lehčí, ale PP má obrovský nákupní koš.

je pravda, že koš pod kočárkem je menší

ObrázekObrázek

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 17:59:53 

Martinaje píše:
leco píše:
Jů, asi zítra vyrazím do obchodů je omrknout, abych věděla, co pak výhodně koupit :s: Právě se bojím těch vrzajících koleček, ale ono je to asi kus od kusu. Ale nádherné jsou všechny. Tu gt3 mám vyhlídnutou, protože mám pliko, tak bych mohla kombinovat podvozky....Cortina mně láká cenou, maxi cosi zase designem...

Mám PP GT3 a kolečko mi teda nevrže. Jezdili jsme s ním do Adámkových dvou let a teď ho mám přichystaný pro mimčo :dudu: V zimě občas jenom zavrzalo na boku, tam kde se plast tře s kovem, ale stačilo nastříkat silikonovým sprejem. Jestli máš pliko, tak na něj budeš moct nacvaknout sedačku i korbu, tím pádem nebudeš muset autem tahat GT3, protože ta skladnost je u něj trošku horší. Jinak bezkonkurenční je ten obr nákupní košík, překlopná bouda, kolečko se aretuje na boku, takže se neušpiníš, jde do úplnýho lehu i sedu a taky potah nešisuje :a:

:jednicka: :jednicka: :jednicka: :jednicka: :jednicka:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 19:06:25 

ja mam casualplay a uz bych si ho nikdy nekoupila. Za hodne penez malo muziky :-)
u druhyho jdu do Bugaboocka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 19:50:20 

leco píše:
Holky, dejte mi sem prosím tipy. U vojty jsem měla poděděný noname po bráchových dětech, ale teď už na mne bude moc nepraktický. Ale chci trojkombinaci s autosedačkou, nafukovací kolečka, aby byla pohoda ve sněhu a lese, jednoduchou manipulaci, skladnost (mám sedana, takže malý vlez do kufru), velkou boudičku - aby byla i na zimu, když se prcek narodí v květnu. Já malé dítě asi mít nebudu. Jo a chci moderní design a polsko neberu :s:

Vidím to zatím na gt3 s boudičkou xl a autosedačkou. Co byste si pořídili vy? A zkuste nepřemýšlet o ceně. (ale jak se znám, tak to nakonec doklepu s tím starochem...)

chtěla bys růžový,ale bude spíš klučičí :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: jinak nám normálně kočárek složili a my si mohli zkusit,jestli nám do sedanu vleze :-) :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif:

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 19:52:33 

Vodoměrka píše:
leco píše:
Holky, dejte mi sem prosím tipy. U vojty jsem měla poděděný noname po bráchových dětech, ale teď už na mne bude moc nepraktický. Ale chci trojkombinaci s autosedačkou, nafukovací kolečka, aby byla pohoda ve sněhu a lese, jednoduchou manipulaci, skladnost (mám sedana, takže malý vlez do kufru), velkou boudičku - aby byla i na zimu, když se prcek narodí v květnu. Já malé dítě asi mít nebudu. Jo a chci moderní design a polsko neberu :s:

Vidím to zatím na gt3 s boudičkou xl a autosedačkou. Co byste si pořídili vy? A zkuste nepřemýšlet o ceně. (ale jak se znám, tak to nakonec doklepu s tím starochem...)

Já mám Cortinu X3 Tris Evolution 2008, mám ji ještě po Gabče a byla jsem tak spokojená, že asi jen tak měnit nebudu... měla jednu z největších hlubokých korbiček, velká kolečka, takže u nás jsme jezdili po lese jak diví a kolečka byla pěnová, takže nehrozilo, že někde píchnu... projeli jsme s ní i Boubínský prales, z Pusteven na Radhošť a všude jinde... a po těch 2 a půl letech používání je jako nová, není ani rozhrkaná, nic jsem nemusela opravovat nebo zašívat... a autosedačku měla taky jednu z největších, vydržela nám až do 11 měsíců a Gabča nikdy nebyla drobeček...
Peg Perego GT3 mají dvě kamarádky, jedné děsně vrže a druhé nějak blbne přední kolečko, docela to rachtá a lupe v něm... ale jinak taky není špatný...

naprosto souhlasím.... tak ráda na naši cortinku vzpomínám :srdce.gif:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 21:16:52 

zuzinek.. píše:
tak já mám Jané Slalom už jsem ho kupovala jetý a jen sporťák ale jsem moc spokojená. Je lehky, prostorný a super lehce ovladatelný (je to trojkolka) a co hodně oceňuju tak na madlu je brzda předního kola :a:

:jednicka: :srdicka.gif:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 23. led 2011 21:17:10 

pellullinka píše:
zuzinek.. píše:

brzdu má i PP Gt3 :-) jsou to v podstatě stejné kočárky, jen Jané je lehčí, ale PP má obrovský nákupní koš.

:jednicka:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]