Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kdo stavíte domeček
PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 12:41:04 

terčula píše:
Renatamor píše:
terčula píše:
Renatamor píše:
topení počítej tako kolem 100-130 tis, fasáda taky něco spolkne, ty vnitřní dodělávky jsou nejdražší.My teprve budeme začínat, ale manžel pracuje roky jako živnostník zedník, tak mám aspoň trochu přehled.Elektrika je zavedená?Pak něco vnitřní omýtky, podlahy....já myslím, že se pod 500 tis určitě nedostanete, spíš víc

jsi zlato. 500 tis by bylo krásný, já počítala tak 700 když budem šetřit a nevybírat si nejdražsí plovoucí a tak. Manžel totiž včera přišel, že za topení dáme min. 250 tis, což jsem koukala jak z jara. Fasáda prej 300 tis. Podotýkam, že nám vše bude dělat táta, tchán a Míra. takže uštříme za práci. elektrka je zavedená, koukají tam dráty už ze zásuvek.

teď dodělali u známých koupelnu, malou, materiál střed a s prací je vyšla na 70 tis.Do plovouček bych nešla, my budeme dávat kvalitní lino, jde opět do mody a skoro všechny, co mají plovoučku a děti na to nadávají, nehledě na to, když se dítko "projede" na točící židli, tak to rachotí, nemluvím o rýhách.Cenově to vyjde na stejno, nevyplatí se dávat to nejlevnější.Podle mýho rozpočtu dáme za hrubou stavbu včetně oken 950 tis-chlap je zedník a pomůžou mu chlapi z práce /ne úplně zadarmo/ a dalších 950 vnitřek-komplet

my dávali ted plovoucí do ložnice, já chtěla lino, mají moc hezký designy, ale muj chlap je v tom trochu jinej, nechce zkoušet nic novýho, má zafixovaný lino, jak bylo dřív atohle nechce. Jen než jsem ho přemluvila, ž enechci byt vymalovanej bíle. To ho musela přemluvit maminka nakonec. My předělávali byt před 3 lety, dali jsme do toho tehdy 200tis a ani to nebylo vidět, takž evim, jak to lítá. Ale nakonec asi opravdu do toho nepůjdeme. CHlap je rozhodnutej, že ne. Jen mě štve, že nevim proč. Tu hypotéku mu totiž nežeru. :n:

tak to já mám chlapa, který nic nevymýšlí, to všechno jen já, naštěstí to udělá :s:
a vymalováno máme od začátku barevně, je to hezčí a teplejší.Jestli máte byt svůj a trochu větší, tak to nebude tak špatný bydlení.A nejspíš mu zase něco nakukali kamarádi, ne?U nás to takhle funguje :boj:
a baráček budeme mít taky 5+1

E-mail  YIM  Profil

Předmět příspěvku: Re: kdo stavíte domeček
PříspěvekNapsal: úte 22. úno 2011 14:32:35 

Ahoj, my taky stavime baracek u Plzne...kousek od Chrastu u Plzne. Musim teda priznat, ze je to fuska. Topeni pocitej okolo tech 100-130 tisic, ale plus kotel. My kupovali kondenzacni jeste se zasobnikem na vodu a byl docela drahej ... ted jsem to nasla 55 tisic. Kupovali jsme ho pres net. Fasada a zatepleni je taky docela darda, ale rozhodne to neni 300 tisic...myslim, ze nas to vyslo cca 160 tisic, ale to uz si presne nepamatuju. Jinak my jsme si brali uver na 1,5 mega a to i kdyz jsem na matersky, se utahnout jakz takz da. Kdyby te jeste neco napadlo, tak klido napis ... rada se podelim o svoje zkusenosti:-) Hezky den, Vendy

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]