Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
monnys píše:
koniprd píše:
Ahojíik,já neporadím,já jen zdravím, jak se holky máte?A to ti přeju novýho chlapa ukaž se tu někdy
Ahojky, máme se teď už krááásně Už se tu teď snad budu ukazovat častěji, nemohla jsem chodit už ani na net víš Jinak jsem před měsícem utekla od manžela, už se to nedalo vydržet... A teď mám skvělýho chlapa, který má v péči taky dceru.. Tak snad už budu šťastná. Posílám jednu společnou fotečku, pa
MOC,MOC,MOC vám to sluší,jseš fajn baba ,jsem ráda,že máš konečně super rodinu
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Ahojky,já byla na onizaci čípku,Po ní jsme dodržovali šestinedělí,nemělo by se tahat nic těžkého,aby se ti nerozjeli stehy.Ale zase jsem to až tak moc nehrotila
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Ahojíik,já neporadím,já jen zdravím, jak se holky máte?A to ti přeju novýho chlapa ukaž se tu někdy
Ahojky, máme se teď už krááásně Už se tu teď snad budu ukazovat častěji, nemohla jsem chodit už ani na net víš Jinak jsem před měsícem utekla od manžela, už se to nedalo vydržet... A teď mám skvělýho chlapa, který má v péči taky dceru.. Tak snad už budu šťastná. Posílám jednu společnou fotečku, pa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru