Dnes jsme měli smažené filé a šťouchané brambory, včera špenátové lasagne, předtím kuřecí maso na kari se žampiony a pórkem, a rýže, předtím jsme měli krůtí medailonky nakládané v jogurtu s bramborovou kaší a dnes ještě peču na zítra celou kotletu, asi bude se zelím a knedlíkem, nebo jen tak s brambory, to se uvidí... teda bude až na večeři, protože jedu do Olomouce a tak na oběd bude asi kung pao a nudle u ťamanů, po tom se můžu zbláznit, jak mi to poslední dobou chutná... nejvíc ty bambusové výhonky... mňam... Jo a ve čtvrtek jdeme na oběd do akvaparku, takže podle jejich nabídky a na pátek plánuju špagety s kuřecím masem... a na víkend ještě nevím, ale dala bych si i klasické pečené kuře s rýží a mám chuť i na žemlovku... tak uvidíme...
Tééééééééééééééda tak to je vyčerpávající odpověď díííííííííííííky za inspiraci no já jsem vytáhla vepřové maso, takže ho zítra upeču a k tomu nakonec udělám bramborové knedlíky a kedluby jako zelí
ema v těhle teplech nechce v poledne teplý jídlo takže sem udělala těstovinovej salát nachladila a jak si dala zejtra asi udělám kuskusovej s řeřichou když ji seženu
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahojky, dnes byl slovensky gulas (vepr. maso na slanine/speku, prida se cibule, paprika, rajcata, okorenit paprikou sl., peprem, sul) se spagetami pred tim jogurtove rizky a brambor. kase o vikendu fazolky na smetane, brambor, pak mam v planu francouzske brambory
honza dnes koupil žampiony tak budou asi na řízek s brambůrkem, zítra nevím jen něco malýo-odpoledne jdem na grilovačku co pořádá obec-je tady pout a v neděli bude divočák se zelím a knedlíkem a já ho budu mít s rýží
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru