Petí s Miškou to bude určitě dobré!!!!!! A já jak sem moc nechodím, tak sem si vůbec nevšimla, že jsi těhu! to je skvělé a nestresuj se hloupýma snama, stejně si je přivoláváš ty. mysli na něco hezkýho, takhle si vůbec nepomáháš.....
Sen je jen tebou, žádná katastrofa nepřijde, možná už by sis mohla říct, že bude mimi a bude naprosto zdravé a začít si to užívat. Vím, že je to těžké, ale pozitivní myšlení je určitě lepší než se pořád stresovat. Jinak s pindíkem je mi to líto, ale určitě to bude dobrý a dostanete jen nějakou mastičku - jak jste dopadli, už budete zpátky ne?
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
pellullinka píše:
Petí s Miškou to bude určitě dobré!!!!!! A já jak sem moc nechodím, tak sem si vůbec nevšimla, že jsi těhu! to je skvělé a nestresuj se hloupýma snama, stejně si je přivoláváš ty. mysli na něco hezkýho, takhle si vůbec nepomáháš.....
Peťi bude dobře...jinak co se týče mimi tak já na nic špatného nemyslím,to asi mé podvědomí či co
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Pechy píše:
Sen je jen tebou, žádná katastrofa nepřijde, možná už by sis mohla říct, že bude mimi a bude naprosto zdravé a začít si to užívat. Vím, že je to těžké, ale pozitivní myšlení je určitě lepší než se pořád stresovat. Jinak s pindíkem je mi to líto, ale určitě to bude dobrý a dostanete jen nějakou mastičku - jak jste dopadli, už budete zpátky ne?
Šári,ale já si neříkám,že to bude špatně atd.....vždycky říkám,uvidíme co bude dál...ale chápu jak to myslíš a snad pondělkem se to změní A dopadli jsme dobře.......je to napsané na první straně
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru