Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
jituška píše:
Jak co,třeba jedna paní tady má místo obočí úzkou linku a tutéž,akorát červenou,na rtech,a to je fakt příšerné.Spíš bych šla do barvení řas a obočí (tam musím já,ale není nějak čas)
jj já tyky chodím na barvení řas a obočí a poslední dobou to taky flkám, takže díky za připomenutí
Jak co,třeba jedna paní tady má místo obočí úzkou linku a tutéž,akorát červenou,na rtech,a to je fakt příšerné.Spíš bych šla do barvení řas a obočí (tam musím já,ale není nějak čas)
jj já tyky chodím na barvení řas a obočí a poslední dobou to taky flkám, takže díky za připomenutí
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Theodwyn píše:
Pořád přede mnou leží článek o permanentním make-upu, já jsem zastáncem přirozené krásy, ale čím víc na to koukám, tím víc se mi to líbí...tedy uvažuji o partii rtů, které prostě mám jakože nemám a trošku zvýraznění by jim neuškodilo...ze rtěnek mám většinou opar Sem s vašimi názory popřípadě zkušenostmi prosím
Má Kettynka,ale semka nechodí,tak se jí optej na FB
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Theodwyn píše:
marthy1 píše:
Marti, mě přijdeš jako krásná ženská i bez mejkapu. Možná trochu zvýraznit rty, ale stačí jen lesk s perletí, nebo lehce zbarvený!
Jé, děkuju Mám úchylku na výrazně červenou rtěnku, lesk je moc dospělý
Stejnou úchylku mám taky Jo a permanentní mejkap zvažuji, ale jenom na obočí, takovou tou metodou, jak se tetují postupně jednotlivé chloupky, aby to vypadalo přirozeně. Protože bez upraveného obočí člověk vypadá jak debil a já tam přirozeně ten tvar ani barvu moc nemám. Ale teda co jsem zatím viděla permanentní make-up na rtech, tak to vždy vypadalo celkem hnusně...
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
Já bych si nechala permanentně vytetovat třeba motýla na čelo Co blbneš, prosím tě To nepotřebuješ Ty jsi lenivá se malovat, co?....ha, jsem tě odhalila
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Sakva, ženská, ty opravdu nejsi ta, kdo by to potřeboval ! Jinak mám dvě kamarádky co si nechaly udělat obočí...jedna vypadá jak marfuš a druhá to má udělané hezky, ale docela rychle jí to mizí bych řekla za ty prachy.. V jednu dobu mě to také lákalo, ale zrovna u mě se může paní seknout a budu chodit jak můra do konce života...takže bych do toho asi nešla .. Jinak já rtěnky nepoužívám, nesnesu je
konturku určitě ne... měla to nadřízená, má neoblíbená a měla pysky jak nevim co... druhá co znám má obočí - čárku - taky výkřik módy... a třetí má nabarvený řasy, to jediný bych si nechala...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru