Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co umí nervy...
PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:29:55 

Sellene píše:
Přeju, aby bylo co nejdřív líp :pus:

Děkuji, doufám, že v neděli už budu naprosto klidná :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:30:27 

Kajka píše:
Marti - týden uteče jako voda a pak Ti začne nový - snad klidnější období :pus:

Děkuju, jak už jsem psala, musím si honem něco naplánovat po svatbě, nesnáším nudu :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:31:49 

Šneček píše:
Martí,držím palce,a´t ti to uteče a den D bude jeden z nejlepších okamžiků tvého života :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif:

Monči, děkuju..budu v šatech, budu v bílých šatech a dáme si s Karlem pusu, takže to vyjímečné rozhodně bude :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:33:09 

Raduška píše:
Marti, tak si tady tak přemýšlím, co by Ti asi tak mohlo zvednout náladu a potěšit Tě. Jedna věc mě napadla,i když nevím, jestli to bude to pravý ořechový :s: Ale chcit Ti říct, že pokud Ti to bude alespoň z poloviny slušet, jako v těch červených puntíkatých šatech (pořád Tě v nich vidím a tak trochu Ti je závidím :boj: :aaaaa: :place: ), tak budeš ta nejúžasnější nevěsta a ty dredy? to už bude jen taková třešinka na super svatebním dortíčku :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: Měla jsem taky nervy, na svatbě byli i lidi, který se možná ani ne vlastní vinou snažili narušit ten můj den D, ale přesto, měla jsem tu nejúžasnější svatbu, nervy za to stály a strašně ráda na ni vzpomínám :svatba: :pus: :pus: :pus:

Raduško děkuju. Ty puntíkované šaty..no to byl takový úlet z půdy, ať je veselo, ale taky jsem si je zamilovala :s: Děkuju za podporu, snad to bude fajn den :k:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:33:58 

Vodoměrka píše:
Neboj, všechno má svůj konec, svatba nakonec bude fajn, nervování bude v nenávratnu a zase se nastolí běžný chod... a bude líp, jen co začnou sloni lítat... :srdicka.gif: :srdce.gif: :a:
No a jestli babička nezvládne ženichovy dredy, je to její problém, ne tvůj...
Až napodruhé jsem si všimla toho zkouškového - teda smekám, ty ještě zvládáš i studium? To jsi fakt dobrá, to ti moc fandím... a udržení čistoty doma je to poslední (kromě jiného se dá zaonačit i nějakou paní na úklid, žehlení, mytí oken či jiné činnosti, které nemusíme - pro jednou se svět nezboří a dát pětistovku za uklizení bytu mi přijde lepší, než se zbytečně honit a nervovat a užírat se)
Hele, sloni to sice zatím nejsou, ale nosorožce jsem za oknem už zahlídla :mrk:

To nebyl nosorožec, šla jsem se podívat, co děláš :s:
Děkuju :srdicka.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:35:16 

janek píše:
Miláčku, ty nervy před dnem D jsou hrozný, asi to zažila většina nevěst.. :sad.png: a před tebou teda smekám, protože zvládat k tomu ještě školu si nedokážu představit. Jsi úžasná, krásná, milá a milující tak buď i šťastná a snaž se nepodstatný věci nechat na pozdějš :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

Jé Jani, to se dobře čte, děkuju zlatíčko. Jak to vypadá s tebou, s prací? Nějak jsem ztratila tok informací :n:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:36:27 

Lulu píše:
Martinko,myslím že je naprosto přirozené,že jsi z toho všeho tak trošku na nervy....ale věř,že to bude nádherný a že si to opravdu moc užiješ....škoda, že tě nemůžu vidět osobně,jaká nádherná nevěsta budeš :srdce.gif: :sad.png: popadla mě touha líbnout tě,obejmout a říct,že všechno bude dobrý :srdce.gif: :srdce.gif:

Děkuju Petí, určitě to bude dobrý...jen se toho dožít :s: Obejmutí a líbnutí si schovej, pak si to vyřídíme, taky pro tebe pár takových věcí mám :srdicka.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:37:15 

Ajka07 píše:
Marti, musí to být opravdu šílený, ale jak píší holky, za chviličku ti určitě aspoň víc jak polovina stresu odpadne :svatba: a bude líp. Držte se a užijte si ten váš velký den "D" :srdicka.gif:

Děkuju, zase jsem otestovala své možnosti...to je cenná zkušenost :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:38:14 

Effka píše:
Jeeee Marti, to všechno zvládneš. Jedno po druhém to odpadne a bude dobře.
K té svatbě - my si tak nějak uvnitř řekli, že to bude super den, který si nenecháme zkazit. A byl - nevím jak pro ostatní, ale pro nás dva naprosto!! Taky to asi bylo tím, že jsem prostě nečekala a ani nechtěla mít úplně perfektní svatbu bez chybičky... No, nervózni jsme samozřejmě byli - a kdo ne. Držím palce, ať to rychle uteče. A když se to nevyvede (ale já vím, že ano!) vždycky je cesta zpět.
Zkoušky zvládneš a všechno ostatní postupně taky. Uvidíš, bude to OK.

To mi dělá moc dobře když čtu, že to nemusí být dokonalé, děkuju...doufám, že to tak budou brát i ostatní :srdicka.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 31. kvě 2011 21:39:08 

marthy1 píše:
Drž se a i přes ty nervy, stesy a nervozitu, to bude jistě den, na který budeš ráda vzpomínat. A určitě nejsi jediná nevěsta, která váhá, zda dělá dobře, když se vdává!
Viděla si zprávy, jak ten mladý Švýcar utekl se svatby a jel 60km v protisměru? Řekni Kájovi, ať pro jistotu schová klíče od auta :s:
Přeji, ať je všechno v pořádku, ať to všechno dobře dopadne a uvidíš, jak ti bude potom blaze, když všechny ty nervy zmizí :srdce.gif:

Díky Marti, já jsem si pozvala pár svobodných kamarádů, kdyby náhodou Karel vycouval, tak se možná některý obětuje :s:

Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]