Marti, tak si tady tak přemýšlím, co by Ti asi tak mohlo zvednout náladu a potěšit Tě. Jedna věc mě napadla,i když nevím, jestli to bude to pravý ořechový Ale chcit Ti říct, že pokud Ti to bude alespoň z poloviny slušet, jako v těch červených puntíkatých šatech (pořád Tě v nich vidím a tak trochu Ti je závidím ), tak budeš ta nejúžasnější nevěsta a ty dredy? to už bude jen taková třešinka na super svatebním dortíčku Měla jsem taky nervy, na svatbě byli i lidi, který se možná ani ne vlastní vinou snažili narušit ten můj den D, ale přesto, měla jsem tu nejúžasnější svatbu, nervy za to stály a strašně ráda na ni vzpomínám
Raduško děkuju. Ty puntíkované šaty..no to byl takový úlet z půdy, ať je veselo, ale taky jsem si je zamilovala Děkuju za podporu, snad to bude fajn den
Neboj, všechno má svůj konec, svatba nakonec bude fajn, nervování bude v nenávratnu a zase se nastolí běžný chod... a bude líp, jen co začnou sloni lítat... No a jestli babička nezvládne ženichovy dredy, je to její problém, ne tvůj... Až napodruhé jsem si všimla toho zkouškového - teda smekám, ty ještě zvládáš i studium? To jsi fakt dobrá, to ti moc fandím... a udržení čistoty doma je to poslední (kromě jiného se dá zaonačit i nějakou paní na úklid, žehlení, mytí oken či jiné činnosti, které nemusíme - pro jednou se svět nezboří a dát pětistovku za uklizení bytu mi přijde lepší, než se zbytečně honit a nervovat a užírat se) Hele, sloni to sice zatím nejsou, ale nosorožce jsem za oknem už zahlídla
To nebyl nosorožec, šla jsem se podívat, co děláš Děkuju
Miláčku, ty nervy před dnem D jsou hrozný, asi to zažila většina nevěst.. a před tebou teda smekám, protože zvládat k tomu ještě školu si nedokážu představit. Jsi úžasná, krásná, milá a milující tak buď i šťastná a snaž se nepodstatný věci nechat na pozdějš
Jé Jani, to se dobře čte, děkuju zlatíčko. Jak to vypadá s tebou, s prací? Nějak jsem ztratila tok informací
Martinko,myslím že je naprosto přirozené,že jsi z toho všeho tak trošku na nervy....ale věř,že to bude nádherný a že si to opravdu moc užiješ....škoda, že tě nemůžu vidět osobně,jaká nádherná nevěsta budeš popadla mě touha líbnout tě,obejmout a říct,že všechno bude dobrý
Děkuju Petí, určitě to bude dobrý...jen se toho dožít Obejmutí a líbnutí si schovej, pak si to vyřídíme, taky pro tebe pár takových věcí mám
Marti, musí to být opravdu šílený, ale jak píší holky, za chviličku ti určitě aspoň víc jak polovina stresu odpadne a bude líp. Držte se a užijte si ten váš velký den "D"
Děkuju, zase jsem otestovala své možnosti...to je cenná zkušenost
Jeeee Marti, to všechno zvládneš. Jedno po druhém to odpadne a bude dobře. K té svatbě - my si tak nějak uvnitř řekli, že to bude super den, který si nenecháme zkazit. A byl - nevím jak pro ostatní, ale pro nás dva naprosto!! Taky to asi bylo tím, že jsem prostě nečekala a ani nechtěla mít úplně perfektní svatbu bez chybičky... No, nervózni jsme samozřejmě byli - a kdo ne. Držím palce, ať to rychle uteče. A když se to nevyvede (ale já vím, že ano!) vždycky je cesta zpět. Zkoušky zvládneš a všechno ostatní postupně taky. Uvidíš, bude to OK.
To mi dělá moc dobře když čtu, že to nemusí být dokonalé, děkuju...doufám, že to tak budou brát i ostatní
Drž se a i přes ty nervy, stesy a nervozitu, to bude jistě den, na který budeš ráda vzpomínat. A určitě nejsi jediná nevěsta, která váhá, zda dělá dobře, když se vdává! Viděla si zprávy, jak ten mladý Švýcar utekl se svatby a jel 60km v protisměru? Řekni Kájovi, ať pro jistotu schová klíče od auta Přeji, ať je všechno v pořádku, ať to všechno dobře dopadne a uvidíš, jak ti bude potom blaze, když všechny ty nervy zmizí
Díky Marti, já jsem si pozvala pár svobodných kamarádů, kdyby náhodou Karel vycouval, tak se možná některý obětuje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru