tak já ty drahý věci neobjednávala, něco bylo drahý až moc, ale někde byla cena normální, jak to bývá u zboží v obchodě.
zrovna u té aviváže-ANO voní krásně, ale je drahá...
no, 100Kč za jednu a je to 6x koncentrovaný, takže to cenově celkem vyjde
...pokud věříš že je to 6x koncentrový.....já jelikož aviváž nedávám jak se má ale víc-NEVYPLATí se mi
Já teda z vlastní zkušenosti dávám aviváže od dedry opravdu mnohem míň, než třeba silanu, takže pro mě to cenově vyjde levněji. Ale záleží opravdu, kolik tam toho dáš
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
tak já ty drahý věci neobjednávala, něco bylo drahý až moc, ale někde byla cena normální, jak to bývá u zboží v obchodě.
...pokud věříš že je to 6x koncentrový.....já jelikož aviváž nedávám jak se má ale víc-NEVYPLATí se mi
tak píšou to tam hold to musím zkusit, abych věděla, jaký to je a jestli se to vyplatí a že mi to teda krásně vonělo, tak jsem zvědavá, jestli to v prádle vydrží?!
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Peťule84 píše:
wendyyy píše:
marthy1 píše:
wendyyy píše:
marthy1 píše:
wendyyy píše:
znám, ale je to drahý....občas něco objednám
Já teda z vlastní zkušenosti dávám aviváže od dedry opravdu mnohem míň, než třeba silanu, takže pro mě to cenově vyjde levněji. Ale záleží opravdu, kolik tam toho dáš
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru