Marti, bude to jedním slovem super, protože ať si všichni myslí svoje, není to jejich velký den, ale tvůj a Karla, no bože, tak má dredy, ty snad na výchovu nemají vliv, máte syna, který má svoje období, ale on to taky sám se sebou nemá vůbec lehký, období vzdoru je přesně o tom, že hledá, kam patří, vlastně to hledáme celý život Pro pobavení-Kaja se vůbec, ale vůbec nevzteká, je hodná, ale včera udělala takovou scénu v lidlu, že mě málem vyvedli, ječením by mohla konkurovat siréně ze záchranky a to jen kvůli sýrovýmu rohlíku U vchodu si vzala kaiserku, pak jsem ji dala nahoru nA košík, šla nabírat rohlíky a zaparkovala ji ke straně.Přitáhla se k těm pitomým rohlíků, hodila kaiserku na zem a řvala, jako by ji šla o život.Jsem ji řekla, že pokud si vezme rohlík, už ji nekoupím nanuka, co jsem jí slíbila, nekradu a pak zastávám zásadu, že prostě dostane 1 věc a basta.Milý rohlík letěl velkým obloukem na nějakou "příjemnou "paní, která se do mě pustila.....pak tam přičumovala ženská, co s náma chodí do Mc...všichni čuměli, jak naše karolína ječí a ječí.No a co, stejně jsem ji ten nanuk nekoupila, to bych jako rodič neměla pak žádnou autoritu. Drž se, bude to super, vždyť to musíme všechno jen přežít
No nazdar, to muselo být divadlo. Je super, že jsi v tomto zásadová, jednou se ti to jistě v dobrém vrátí (možná ). Děkuju za povzbuzení
Martinko, všechno zvládneš, ty nervičky jsou normální, myslím že si tím prošla každá nevěsta.. Já se teda vdávala podruhé..s malou za zadkem a moje myšlenky byly strašné..o tom se nebudu teď rozepisovat .. Všechno dopadne na jedničku, manža sedne na prdel, babička možná také, ale určitě to přežije .. Školu zvládneš, máš na to a Kájošek povyroste a bude chvíli klid...než nás zaskočí puberta .. Asi jsem tě neuklidnila, ale přeji pevné nervičky a ať vše dopadne podle vašich představ. Držím pěstičky a strašně se těším na fotečky. Drž se, kočko
Děkuju Dáši, já úplně zapomněla, že ty už jsi vdavková profesionálka Takže nebylo to podruhé jednodušší?
Hele - tvoje oblíbené slovo - není vůbec důvod se stresovat. Je to tvoje svatba, rodina, i kdyby se jí to nastokrát nelíbilo, si může víš co, páč je to prostě tvoje svatba, tvůj den D a tvůj zážitek na celý život. Já jsem byla ze svatby nervozní, hlavně kvůli tedy našemu povozu, jinak jsem se strašně těšila a stojí to za to to těšení. Odhoď nervy stranou, o nic nejde. řekneš ano a jdeš se opít a tím to končí, jde jen o to si to pořádně užít
Děkuju Pechy, je to fajn si to takhle přečíst...to co ráda radím druhým neumím sama aplikovat když je třeba. Jinak alkohol...z toho mám taky pořádný strach, opilá rodina je má noční můra
tak trocha nadsázky: Až budeš zařizovat rozvod, bude hůř
a teď vážně: Jsi skvělá baba, kvůli ostatním se nenervuj, je to tvoje svatba a tvůj den a nenech si ho NIKÝM zkazit Určitě se ti uleví, až to bude za váma a uvidíš, že to všechno dopadlo jak mělo
No jo vidíš, rozvod...ten budu zařizovat až tak za rok, teď nemám čas Děkuju
Theo, asi většina nevěst prožila to, co prožíváš Ty, zkrátka pro svůj "princeznovský sen" se snažíme udělat hodně, být ještě krásnější, dokonalejší... je to těžké a stojí nás to spoustu nervů,ale stojí to za to.... A navíc se pak zase vrátíš do příjemné rodinné pohodičky Užij si to. Budu na Tebe moc myslet....
MArti ten poslední týden před svatbou se opravdu nervuje téměř každá prostě to chceme mít dokonalé ale nakonec to s tebe všechno spadne a moc moc si to užiješ uvidíš a budeš na to vzpomínat jak jsi se nervovala. Takže ti přeju ať ti to rychle uteče a ať si svůj svatební den maximálně užiješ a jak píšou holky je to váš velký den tak ať vám všichni vlezou na záda. No a zkoušky zvládneš jsi šikulka a dítě z toho vyroste. Tak
Zuzi, vyroste? Fakt? Nebude po tatínkovi, že ne? Děkuju
to je teda mazec...ale Marti, pristi tyden to z tebe spadne a zase vsechno bude klapat, uvidis. soustred se na to, co je momentalne nejdulezitejsi, klidne si to napis a odskrtavej. a nejakej bordel doma, ten bude urcite az uuuuplne dole
To je dobrý nápad Jitu, teď už snad je nejhorší za mnou, ale příští krizovku už si povedu písemně, děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru