Tý jo,to je román pravá tchýně,jak má být ,no aby se neposrala,občas malýho pohlídat ,ale jestli chceš něco vědět-moje tchýně Natí ještě nikdy nehlídala,ani jí nepřijela povozit v kočárku,když byla mimi a to je v důchodu,holt to maj od nás 18km
Moje tchýně od nás bydlí 10km. Kubu viděla poprvé od porodnice ve 4 měsících 5 minut na křtinách. Nepřijede jak je rok dlouhý krom narozek. Kubu nevozila nikdy a ted kdyby ho k ní chlap 2krát v týdnu nevzal na odpoledne tak ho nevidí vůbec. Prostě škkoda slov.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Čím to sakra je, že maminky jsou vždycky zlaté a tchýně svině
Vždycky to tak určitě není, věřím, že je to někde mnohem lepší a někdo má i svou tchýni radši, než maminku. U nás to je ale opravdu tchýně, když ani její syn s ní moc dlouho nevydrží, za to s mou mamkou vydrží dýl a ještě je spokojenější a odpočatější, než se mnou
Čím to sakra je, že maminky jsou vždycky zlaté a tchýně svině
tak já mám tchýni zlatou a mamka...no už se to lepší...ale kdybych si mohla ´vybrat zda strávit odpoledne u kávy s tchýní či mamkou tak to bude tchýně...
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
No asi bych se to snažila vymyslet jinak mět takovou tchýni Já nikoho na hlídání nemám a chodím cvičit v 8 večer když je taťka doma (na zumbu) a pak o víkendu na jumping.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru