Mám fikusy dva: jeden má malé lístky a jeden velké lístky... Jsem na všechny své kytičky hrozně pyšná a tak jsem jim koupila lesk na listy. No a ty fikusy začaly jaksi moc opadávat. Máme je už tak pět let, ale nikdy si nepamatuji, že by to bylo až tak moc... Jen mě zajímá, jestli Vám to teď přes zimu taky padá a nebo jsem jim dopřála něco nevhodného... Jo a vlastně jsem jim dopřála taky biool na zničení smutnic...Holky, zkouším to i zde, ale bude asi lepší, když si tady ten svůj dotaz hodím na nějaké speciální stránky
Ahoj, tady květinářka OSVČ Nikdy bych na živou kytku nestříkala lesk!!!!!!!!!!!! Kytky lístkama dejchaj, přeci. A ten lesk je humus!!!!!!!
No jo no, když ono to bylo tak lákavé, jmenovalo se to frutapon. Ale chyba je jinde, našla jsem vlnatku na listech a v hlíně larvy (nejspíš smutnic) - takže chyba bude asi tam... Jsem zvědáva, co řeknou na Mospilan. Ještě předtím než jsem ho aplikovala, tak jsi si na ty larvy smutnic objednala parazitické hlístice, nikdo z firmy neodepisoval a najednou mi to došlo. Pozdě no... už tam mají tu hrůzu. Nasadím je teda u našich, preventivně.
Ahoj, tady květinářka OSVČ Nikdy bych na živou kytku nestříkala lesk!!!!!!!!!!!! Kytky lístkama dejchaj, přeci. A ten lesk je humus!!!!!!!
já taky dávám lesk a kytičku mám radost pohledět
Ale na ten lesk se mnohem víc chytá prach. A pak to moc hezký není Kytičky mají rády spíš spršku, aby se jim lépe dýchalo. A u spousty kytek v chytrých knihách píšou - nepoužívat lesk. Já ten lesk používám na řezaný listy, když je vážu do kytky. To pak vypadá krásně, ale ty jsou už mrtvý, dejchat nemusej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru